Aquacolors in Porec open voor toeristen

Nabij de Kroatische stad Porec is een nieuw waterpark geopend: Aquacolors. Het park bevat allerlei waterglijbanen en zwembadcomplexen van het in waterattracties gespecialiseerde bedrijf Polin.

20150616 WaterparkCroatia180Het 10ha grote park is een investering van 24 miljoen Euro. Het is meteen 1 van de grootste waterparken in zuid-oost Europa. Het nieuwe aquapark zal bovendien ook als allereerste Europese park een zogenaamde Magicone waterglijbaan van Polin in haar aanbod hebben. Het is een zeer karakteristieke attractie, met een heel steile drop, die in een soort hoorn overgaat en de bezoekers dan via de binnenkant van de trechter naar de run-out sectie van de glijbaan doet leiden.

Andere attracties in het park zijn onder meer een family rafting glijbaan, een vrije-val-slide een glijbaan met verschillende stroken naast elkaar, 2 looping rocket slides, eem lazy River, verschillende zwembaden en een golfslagbad. Ook voor de kids is er een aangepaste zone waar zij zich kunnen uitleven. Verschillende props en felle kleurtjes maken het geheel compleet. Er zijn ook enkele sportgebieden, met onder meer een boksring, badmintonveldjes, beach volley, tafelvoetbal en een rodeo…

20150616 WaterparkCroatia640