Het mooie weer komt eraan

We moesten er even op wachten maar vanaf donderdag komt het mooie weer eraan. Meteen het signaal voor Avonturenpark Hellendoorn om Aquaventura Slidepark open te stellen.

20150602 Hellendoorn180De zwembroeken en bikini’s mogen uit de kast, want het mooie weer komt er eindelijk aan. Om optimaal te genieten van het heerlijke weer besloot men in Avonturenpark Hellendoorn om op 4 juni het Aquaventura Slidepark te openen. Bezoekers kunnen iedere dag vanaf 13u00 verkoeling zoeken op een van de spectaculaire waterglijbanen die het Slidepark rijk is. Daarnaast is er ook een waterspeelpark voor de jonge kinderen en een ligweide om bij te komen van de glijbaanritjes. 

Aquaventura Slidepark in Avonturenpark Hellendoorn is met een oppervlakte van 5.000m² het grootste outdoor slidepark van Nederland. Het biedt keuze uit maar liefst 11 glijbanen met elk hun eigen afstand en snelheid. Er zijn vier waterglijbanen waar bezoekers met een band of mat vanaf kunnen, de andere banen zijn zogenaamde ‘bodyslides’ waar men zonder band gebruik van kan maken. Door de exotische palmbomen, het heerlijke zandstrand en de vrolijk gekleurde achtbanen barst het zomergevoel pas echt los!

Aquaventura Slidepark is dagelijks geopend van 13u00 tot 17u00. Een entreeticket voor dit waterparkgedeelte kost dit jaar € 3,- euro. Ook nieuw is een voordelig familieticket! Een familieticket voor 4 personen bedraagt slechts € 10,- euro.
Badkleding vergeten, maar toch een glijbaanritje wagen? Geen probleem, Avonturenpark Hellendoorn verkoopt in de winkel voordelige badkleding. Het slidepark is geopend tot en met 15 september 2015.

20150602 Hellendoorn640