Aqua Mexicana in Slagharen

Groot nieuw waterpark in Nederland

Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft voor het nieuwe seizoen een indrukwekkend waterpark in petto voor haar bezoekers: Aqua Mexicana, een aquapark van 5.200 m² grootte in Mexicaanse sferen.

20150205 SlagharenAquaMEX180Het nieuwe watercomplex opent in mei haar deuren voor het publiek. In totaal kunnen de bezoekers op 10 verschillende glijbanen zich uitleven. De totale lengte van alle waterbanen bedraagt 546 meter, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects, geluid en 3D animaties. Ook krijgt het park een bubbelbad waarin 70 personen kunnen plaatsnemen, iets wat in Nederland nog niet bestaat.

3.173m² van het complex is overdekt en 2.083m² is in de buitenlucht gelegen. Samen is dit zo groot als 5 olympische zwembaden. Bij de oplevering zal Aqua Mexicana tot de grootste waterparken van Nederland behoren. Naast de diverse glijbanen herbergt het waterpark een waterval bij het bubbelbad, waterspeeltoestellen, peuterbaden, een zwembad, een restaurant en winkel voor bad- en zwemspullen.

General Manager Wouter Dekkers: "De introductie van Aqua Mexicana is het bewijs dat Attractie- & Vakantiepark Slagharen daadwerkelijk innoveert om zich te onderscheiden in de markt. Voorgaande investeringen werden soms gezien als vervangingsinvesteringen, maar het waterpark draagt werkelijk bij aan een sterke concurrentiepositie in Nederland en de Duitse grensstreek".

Bezoekers van het attractiepark, campinggasten en gasten van de Wigwam Wereld krijgen toegang tot het waterpark voor 7 Euro per dag. Voor alle andere verblijfsgasten is het Waterpark inbegrepen. Aqua Mexicana is het gehele seizoen geopend.

20150205 SlagharenAquaMEX640

Voor meer informatie en leuke details ga naar www.aquamexicana.com.