Aqualandia Benidorm

Nieuw seizoen voor Aqualandia

Aqualandia in Benidorm opende op 18 mei haar deuren voor het seizoen van 2013. Het waterpark is het grootste van Europa en voorziet haar gasten al 28 jaar van waterplezier.

2013-06-Aqualandia-180Dit jaar gaf Aqualandia de eerste 100 kinderen die het waterpark binnen willen komen gratis toegang. Traditioneel staan er vanaf vroeg in de morgen al kinderen te wachten voor het waterpark dat om 10:00 uur haar deuren opent.

Waterpark met historie
Aqualandia is één van de oudste waterparken van Europa. Het park is sinds 1975 open en is uitgegroeid tot het grootste park van Europa. Op het complex is een brede variteit aan rustige en zinderende attracties. Waterglijbaan 'Big Bang' behoort met een hoogte van 30 meter tot de hoogste van Europa. Met een verticale val van 66% is dit dé attractie voor adrenalinejunks. In dezelfde categorie zijn 'Black Hole' (een razend snelle attractie in het donker), 'Zig-Zag' (de nama zegt het al) en 'Kamikaze' (praktisch een vrije val) zeker de moeite waard.

Rustig waterplezier
HolidooIn het waterpark zijn verschillende attracties voor iets minder avontuurlijk ingestelde bezoekers en (kleine) kinderen aanwezig. Zo is er het Niagara-zwembad met haar rustgevende watervallen en grotten. De 'Grand Jacuzzi', speelterrein 'Lagoon', 'Adventureland' en uiteraard een 'lazy river'.
Kortom genoeg reden voor een bezoek aan Aqualandia tijdens uw vakantie in Benidorm.
   

2013-06-Aqualandia-420

Met dank aan Holidoo