Aquaventura in Avonturenpark Hellendoorn

Park onthult naam van outdoor slidepark

Gisteren onthulde Avonturenpark Hellendoorn de naam voor het grootste outdoor slidepark van Nederland, dat in juni in het park zal verrijzen: AQUAVENTURA.

2013-03-ApH-Aquaventura180In Aquaventura slidepark kunnen jong en oud waterpret en avontuur beleven met 11 spectaculaire waterglijbanen, die allen uniek van opzet zijn. Van een hele steile glijbaan, tot een glijbaan in het donker, of een baan waar je met een band vanaf glijdt: Aquaventura slidepark biedt een compleet nieuwe beleving voor de gasten van Avonturenpark Hellendoorn.

In aanloop naar de opening van Aquaventura slidepark in juni 2013 nodigt Avonturenpark Hellendoorn haar bezoekers uit om mee te denken over leuke, wervelende en tropische namen voor de 11 verschillende waterglijbanen die in het gebied komen te staan. Via Facebook kunnen bezoekers hun inzending kenbaar maken. De inzenders van de winnende namen worden via Facebook bekend gemaakt en beloond met twee toegangskaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn inclusief toegang tot Aquaventura slidepark.

Van juni tot september kunnen bezoekers middels een combiticket genieten van het attractiepark én 11 spectaculaire glijbanen. De banen zijn voorzien van ‘uitglijbakken’, met daarin een laagje water om af te remmen.