Aquatica San Diego is een feit

Knott's Soak City overgenomen door SeaWorld

SeaWorld Parks & Entertainment, eigenaar van een tiental themaparken in de VS met hoofdkwartier in Orlando, heeft het Californische Knott's Soak City overgenomen van Cedar Fair.

2013-01-AquaticaSD180Het waterpark van Cedar Fair dat net ten zuiden van San Diego ligt, zal tijdens de wintermaanden een grondige renovatie ondergaan en zal heropenen als een Aquatica-park, het derde Aquatica-park in de VS na
Orlando in Florida en San Antonio in Texas.

SeaWorld zal tijdens de transformatie duidelijke accenten aanbrengen, waarbij niet alleen de attracties worden aangepast, maar ook shows, entertainment en thematisatie zullen grondig gewijzigd worden. Net als de zusterparken zal Aquatica San Diego ook verschillende bezoekerservaringen aanbieden met diverse exotische dieren. Volgens Jim Atchison, de CEO van de SeaWorld parken is het hebben van dieren een toegevoegde educatieve waarde voor de bezoekers die een verrijkende ervaring is.
   

2013-01-AquaticaSD-420

    
Het allereerste Aquatica park werd in 2008 geopend in Orlando, en is met 1,5 miljoen bezoekers per jaar een populaire bestemming. Het summum van het park is Dolphin Plunge, waar de bezoekers verschillende dieren onder water kan ontdekken. Sinds vorig seizoen is er ook een Aquatica bij SeaWorld San Antonio geopend.