Aquatica Texas open

 

Enkele wereldpremières voor Sea World waterpark

2012-07-AquaticaTexas180Het nieuwe waterpark van Sea World San Antonio, Aquatica Texas, is opengegaan met enkele wereldpremières van Proslide.

De waterglijbaan “The Walhalla Wave” is de allereerste zogenaamde TornadoWAVE van Proslide. Het bedrijf omschrijft de attractie als de meest extreme ervaring van 2012. De bezoekers nemen plaats op zo’n 18 meter hoogte. Ze maken eerst een dubbele helix twist van 720°, vooraleer ze in een hoek van 45° naar beneden duiken, richting het zogenaamde Wave-gebied van de attractie. Hier gaat het bootje waarin 4 personen kunnen plaatsnemen terug omhoog om erna terug naar beneden te duiken. Het geeft een spannend moment van gewichtloosheid.

Stingray Falls is een zogenaamde MAMMOTH van Proslide. Het is de enige familie-waterattractie die doorheen een watertank vol roggen gaat. De rit zelf is een aaneenschakeling van bochten en drops die de rafts in alle richtingen doet draaien, om tenslotte te eindigen in een enorme glazen buis in het bassin van de reuzenroggen. Het geeft het gevoel om op de bodem van de oceaan te varen…
   

2012-07-AquaticaTexas420