Aqualibi, 1 jaar na de heropening

2012-03-Aqualibi

Het is alweer een jaar geleden dat het vernieuwde Aqualibi de deuren opende na een volledige heropbouw van het waterparadijs. Voor het eerst in Europa werd een waterpark helemaal gesloopt om daarna volledig opnieuw opgebouwd te worden.

 

Gelukkige verjaardag Aqualibi!


Aqualibi werd in 1987 ingehuldigd. De verbouwingswerken namen een jaar in beslag en vereisten een investering van 12 miljoen €. Het Waverse waterpretpark stelt een veertigtal personen tewerk waaronder badmeesters, onderhoudspersoneel, technici, enz. Eén jaar later hebben meer dan 400.000 bezoekers het waterpretpark van Walibi Belgium herontdekt. Toch een mooi cijfer en volgens Walibi een onbetwistbaar record!

Steeds meer families komen Aqualibi bezoeken. Zo werd ook alles ontworpen om het plezier en het welzijn van de families te verbeteren (beter verlichte gezinscabines, meer lockers, gezamenlijke douches,…), daarnaast kent de Mini-beach (de nieuwe kinderzone) ook een groot succes!
Of het nu is om te ontspannen, om kriebels in de buik te krijgen of om te ravotten met de kinderen, er is voor elk wat wils. Dat is iets waar ook de bezoekers van het nieuwe Aqualibi overtuigd van zijn. "De kinderzone wordt zeer goed in het oog gehouden en er zijn gratis zwemvesten beschikbaar. Dat geeft een veilig gevoel.", aldus één van de vele bezoekers.
"Alles is mooi en proper. De organisatie is doordacht en de glijbanen met de rubberen banden zijn erg leuk!", laat een andere bezoeker weten.

Het doel van het nieuwe Aqualibi is alvast bereikt: families een kwalitatieve ervaring aanbieden in een eigentijdse sfeer. Aqualibi is er klaar voor om de volgende twintig jaar de bezoekers te dienen.
 

2012-03-Aqualibi-kinderzone