Océade blijft ondanks onzekere toekomst investeren

2012-03-Oceade

Naast Mini-Europe, vlakbij het Atomium, vindt u Océade, het grootste tropische waterpretpark van Brussel. Ondanks een mogelijke sluiting, blijft het park investeren om haar bezoekers tevreden te stellen.

 

Océade wil de referentie blijven

De grootste troeven van het waterpretpark zijn haar glijbanen, niet alleen door hun aantal (14), maar ook door hun verscheidenheid (traag, snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit in België. Daarnaast vindt u er onder andere een golfslagbad en jacuzzi’s.
Océade is ook het enige waterpretpark met een saunaruimte die in de prijs inbegrepen is. Océade is er in de eerste plaats voor families die op zoek zijn naar plezier en ontspanning.

Ondanks de onduidelijke toekomst van Océade als gevolg van het geaarzel van de stad Brussel rond het hypothetische Neo-project, is het management van het  waterpretpark vastbesloten om nog tot 31 augustus 2013 op de ingeslagen weg verder te blijven gaan. "Tot op de laatste dag zullen wij onze bezoekers een onvergetelijke ervaring blijven bieden", benadrukt Thierry Meeùs, gedelegeerd bestuurder van zowel Océade als Mini-Europe.

Zoals elk jaar zat het teams van Océade niet stil tijdens de winterstop. Dankzij hen zullen de bezoekers van Océade dit jaar kunnen gebruik maken van de 2 nieuwe, indrukwekkende glijbanen: de Cameleon en de Barracuda.
De Cameleon op zich is al een bezoek waard omwille van zijn interactiviteit – een primeur! Elke bezoeker kan de kleur binnenin kiezen wanneer hij of zij de glijbaan afglijdt. Dit alles onderstreept het belang van Océade als het best uitgeruste subtropisch waterpretpark tussen Parijs en Den Haag.