2012-03-ClementonP

Het Amerikaanse pretpark Clementon Park in New Jersey kondigde voor hun 105e verjaardag de grootste uitbreiding voor hun waterpark Splash World aan: Big Wave Bay.

 

Extra waterpret in pas overgenomen pretpark

Dit immens grote golfslagbad is de eerste investering die de nieuwe eigenaars gemaakt hebben. Clementon Park werd eind vorig jaar overgenomen door een investeringsgroep onder leiding van voormalige Six Flags kopstukken Kieran Burke en Gary Story. Deze vernieuwing zal de bezoeker centraal in het park kunnen vinden, tussen Laguna Kahuna en de Funnel Cake Factory. Samba Tower en Kite Flyer krijgen een nieuwe locatie in het park.

Behalve Big Wave Bay komen er ook enkele nieuwe WCs, kleedkamer nabij het golfslagbad en enkele schaduwrijke locaties voor het comfort van de bezoekers. Ook kregen twee populaire restaurants in het park een grondige opknapbeurt, waarbij het aanbod en de service verder uitgebreid en geoptimaliseerd werden. Ook opent het park de Tiki Bar, een locatie eerder bestemd voor volwassenen met aangepaste dranken en een groot telvisiescherm.