Franse waterparken krijgen uitbreidingen van Polin

2012-02-Frankrijk-KingCobra

De Spaanse parkengroep Aspro Group, met onder meer Boudewijn Sea Park in hun portfolio, heeft aangekondigd dat men een serieuze uitbreiding voorziet in 5 Franse Aqualand parken.

 

King Cobra voor Aqualand Frejus

Deze beslissing werd gemaakt nadat bleek dat de uitbreidingen in 2011 met Polin glijbanen in Aqualand Bassin d'Arcachon and Aqualand St. Syr. Sur Mere een groot succes bleken te zijn. Daarom werd ook nu weer deze attractiebouwer gecontracteerd.

Michel Moenner, algemeen directeur van alle Aqualand parken, licht de beslissing toe. “We hebben in het verleden al verschillende jaren samengewerkt met Polin en we zijn bijzonder tevreden met de constante innovaties. Voor 2012 plannen we ook weer enkele uitbreidingen die revolutionair zullen ogen. Zo zal Aqualand Frejus het eerste Franse waterpark zijn om een King Cobra te hebben. Deze attractie is een heuse new generation waterglijbaan en wij zijn bijzonder trots om deze unieke attractie te kunnen hebben in één van onze parken.”

Naast de King Cobra voor Aqualand Frejus, krijgen volgende parken ook nog uitbreidingen. Aqualand Cap d'Agde krijgt een tropisch ogende waterspeelplaats. Aqualand St Cyprien krijgt dan weer een andere unieke attractie van Polin, namelijk een water coaster, Uphill Navigatour & Tunnel Body Slide, een waterglijbaan die gebruik maakt van natuurlijke lichteffecten. Aqualand St Cyr Sur Mer krijgt dit seizoen een tropisch ogende Aquatower. Aqualand Bassin d'Arcachon krijgt dan weer een zogenaamde Mini Pirate.

Al deze vernieuwingen zijn gepland om tegen de zomer te openen.

2012-02-Frankrijk-KingCobra420