Cameleon en Barracuda voor non-stop glijplezier

2012-02-Oceade

Het subtropisch waterpretpark Océade nabij het Atomium onderging verschillende transformaties tijdens de winterstop om zijn bezoekers een nog memorabelere ervaring te bieden.

 

Nieuw in Océade

Gisteren stelde het park in de marge van een aankondiging van een mogelijke sluiting, twee nieuwe glijbanen voor: Cameleon en Barracuda.

De blauwgele Cameleon is een lange, interactieve glijbaan van 140 meter: uniek in België! Alvorens de 26 seconden lange afdaling te starten, kan de bezoeker een kleurenthema (Pink Sparkle, Blue Run, Green Halloween, … ) kiezen die aan de hand van LED-verlichting de sfeer van de weg naar beneden bepaalt.

De Baraccuda, van zijn kant, eist simpelweg de titel van “langste duoglijbaan in België” op. Deze groene glijbaan nodigt de bezoekers uit om per twee in een band naar beneden te glijden.
 
“Enkele weken geleden hebben we onze twee oude glijbanen, de ‘Cyclone’ en de ‘Bounty Raft’ gedemonteerd en vervangen door twee nieuwe glijbanen,” meldt Thierry Meeus, gedelegeerd bestuurder van Océade. “We zijn heel gelukkig dat, zelfs tijdens de inwijdingsceremonie ‘s avonds, een aantal aanwezigen niet konden weerstaan aan de gloednieuwe ‘Cameleon’ en ‘Barracuda’ en hun zwemkledij aantrokken om ze uit te testen!”

Deze twee nieuwe spectaculaire attracties voegen zich bij de talrijke zwembaden en 12 reeds bestaande glijbanen in Océade. “We willen onze bezoekers een onvergetelijke subtropische zwemervaring meegeven in een tropische sfeer waar tal van verschillende attracties voor een unieke belevenis zorgen en veiligheid en hygiëne voorop staan.”, vervolgt Meeus.