Maak kans op een jaar gratis zwemplezier in Océade

2011-11-Oceade

Océade gaat verbouwen en wil zijn oude glijbanen ‘Cycloon’ en ‘Bounty Raft’ een tweede leven geven. Daarom doet het subtropisch waterpretpark een oproep naar creatievelingen om een leuk idee te bedenken voor de gebruikte glijbanen.

 

Twee glijbanen verdwijnen uit Océade

2011-11-Oceade-BountyRaftJoël Musch, Marketing Manager van Océade legt uit: ‘Onze oude glijbanen hebben velen heel wat waterpret bezorgd en we zijn er dan ook zeker van dat ze in hun tweede leven de mensen nog heel wat fun kunnen bezorgen! Momenteel is er nog zo’n 100 meter van de glijbanen ter beschikking. Deelnemers kunnen een idee uitwerken voor 1 of meerdere stukken en Océade kan ze laten snijden op maat. De drie leukste ideeën worden echt uitgewerkt door de deelnemers, en de bedenkers krijgen bovendien een jaar lang gratis toegang (dagticket bevat 4 uur toegang) tot ons subtropisch waterpretpark!'

Oproepen kunnen ingediend worden tot en met 9 december via info@oceade.be of via de facebookpagina Océade, water, fun & more. Op 17 december opent Océade opnieuw zijn deuren.