Waterpretpark uit Salt Lake City overgekocht

2011-02-RagingWaters

Verschillende jaren al, werkt Salt Lake City met contracten om het lokale waterpark Raging Waters te runnen. Raging Waters is een populair aqua-park in Utah, aan de westelijke zijde van de stad.

Seven Peaks neemt Raging Waters over

Verschillende jaren al, werkt Salt Lake City met contracten om het waterpark Raging Waters te runnen. Raging Waters is een populair aqua-park in Utah, aan de westelijke zijde van de stad.

Het bedrijf Seven Peaks neemt nu het contract over. Ze hadden sinds 1999 een gelijkaardig contract in Provo. Het waterpark zal nu hernoemd worden naar Seven Peaks Waterpark Salt Lake. De stad zelf behoud wel nog de eigendomsrechten. De vorige eigenaar, Raging Waters, had 14 jaar lang het contract voor het waterpark. Raging Waters werd benaderd door Seven Peaks voor de overname van het park. Een prijskaartje werd niet bekend gemaakt.

De nieuwe operators gaan in eerste instantie infrastructuurverbeteringen aanbrengen. Het eerste jaar zullen er alvast geen nieuwe attracties bijkomen, al wordt dit niet uitgesloten voor het daaropvolgende seizoen.

Seven Peaks WaterPark Salt Lake heeft een golfslagbad, verschillende zwemgebieden, diverse slides, een half pipe attractie, een freefall drop slide en een lazy river.
Naast het waterpark in Provo heeft het bedrijf ook nog twee Trafalga Fun Centers in Orem en Lehi.