Autotron Rosmalen Iconic Cars & More

Iconische auto's en Lifestyle in Autotron

Op zaterdag 5 en zondag 6 november vindt in Autotron Rosmalen Iconic Cars & More plaats. Het evenement voor liefhebbers van legendarische auto’s van toen en nu en luxury lifestyle.

20160919 Autotron180Iconic Cars & More wordt georganiseerd door Autotron Rosmalen en is een evenement voor jong en oud waarbij alles draait om Iconische auto’s en Lifestyle. Naast een selectie supercars, met onder meer Ferrari, Aston Martin, Lamborghini en Porsche, is er ook aandacht voor de Iconische auto’s van toen, zoals de Porsche 911, Jaguar E-type, en Ford Mustang. Daarbij is er ook een overzicht van Iconische auto’s en hun opvolgers, zoals de nieuwe Fiat 124 Spider en Alfa Romeo Giulia. Daarnaast zijn er diverse standhouders die met spectaculaire auto’s naar Iconic Cars & More komen.

Iconic Cars & More is, zoals de naam het al zegt, meer dan alleen maar auto’s. Naast de honderden mooie auto’s kunnen bezoekers zich ook vermaken bij de diverse Lifestyle stands, met ondermeer mode, horloges, buitenkeukens, exclusief eten, heerlijke wijnen, uitdagende vakantiereizen en nog veel meer. Niet alleen leuk om te kopen, maar ook zeker de moeite waard om te zien.

Buiten gaat de show gewoon door. Bezoekers met een Iconische auto kunnen zich online aanmelden. Bestuurder en de auto hebben gratis toegang tot Iconic Cars & More. Per dag is er plaats voor 250 auto’s op een showpaddock achter op het terrein van Autotron. Zowel op zaterdag als zondag wordt onder de 250 auto’s de verkiezing gehouden van de Best of Show en Iconic Dreamcar.

20160919 Autotron640

Voor wie droomt van Supercars biedt Iconic Cars & More een unieke kans. Tijdens het evenement is er de mogelijkheid om, voor een vriendelijke prijs, zelf achter het stuur te kruipen van een echte sportcar. Onder deskundige begeleiding kan zelf worden ervaren hoe het is om in Supercar te rijden.