2012-03-JoraVision-MiniGolf

Jora Vision gaat samenwerken met het Amerikaanse bedrijf Golf Adventure Experience. Door de krachten te bundelen brengen beide partijen het outdoor Adventure Golf op de Europese en Aziatische markt.

 

Samenwerking met Golf Adventure Experience

Wie kent het niet? Het van oudsher mini golfen samen met de hele familie. Door de samenwerking tussen het Nederlandse bedrijf Jora Vision en het Amerikaanse Golf Adventure Experience wil men een nieuw concept lanceren waarmee het succesvolle minigolf tot een ware belevenis wordt gemaakt. Door te werken met een makkelijk en flexibel te implementeren systeem, dat geschikt is voor alle weersomstandigheden, is dit concept zeer geschikt voor buitenlocaties.

Adventure Golf Experience, gevestigd in Michigan met kantoren in Chicago en Illinois, is de marktleider op het gebied van het ontwikkelen en ontwerpen van Adventure Golf. Jora Vision is een award winnende marktleider in de Europese en Aziatische recreatie-industrie en wordt beschouwd als een van de grootste ontwerp- en productiebedrijven in Europa met betrekking tot minigolf belevingen. Door de samenwerking tussen Jora Vision en Golf Adventure Experience wordt minigolf in de buitenlucht nog spectaculairder. Golfen in een berglandschap waar je onder watervallen door kunt lopen, kunt genieten van een prachtige uitzicht met vulkanen en dat gewoon allemaal op bijvoorbeeld een camping- of evenementenlocatie. Minigolf wordt met dit concept op elke locatie een ware belevenis, waarbij jong en oud worden meegenomen in een andere wereld.

Met outdoor Adventure Golf wordt er ingespeeld op de behoefte in de markt om naast indoor minigolf belevingen ook outdoor belevingen aan te bieden. Het systeem is flexibel en makkelijk te implementeren. Hiernaast is het geschikt voor alle weersomstandigheden, waardoor het niet afhankelijk is van een binnenlocatie. Ideaal voor campings, bungalowparken en evenementenlocaties. Voor elke locatie kan een passend thema ontwikkeld worden, van bijvoorbeeld een berglandschap tot aan een jungle.
 

2012-03-JoraVision-MiniGolf-nieuws

 
Beide bedrijven zijn zeer blij met de samenwerking.
Directeur Jora Vision Jan Maarten de Raad geeft aan: “De afgelopen 10 jaar hebben wij diverse indoor minigolf belevingen ontwikkeld en geproduceerd. We zijn zelfs onderscheiden met de ‘THEA award’. Door deze samenwerking versterken we elkaar en kunnen we nu ook outdoor belevingen aanbieden.”

Ook in Amerika kunnen ze niet wachten om dit concept in de markt te zetten. “Voor ons is de samenwerking een springplank naar Europa en Azië en samen met Jora Vision kunnen we Adventure Golf naar een nog hoger niveau tillen, aldus vicepresident Scott Lundmark”.