Vakantiesalon van Vlaanderen open

2012-01-vakantiesalon

Van 26 tot en met 30 januari 2012 kan men weer volop op “reizen-expeditie” in de Antwerp Expo. Omwille van het grote succes werd geopteerd om het evenement te herdopen in "Het Internationale Vakantiesalon van Vlaanderen".

 

Ook de parken zijn aanwezig

Met maar liefst 75.000 bezoekers kan het Internationale Vakantiesalon van Antwerpen zich veruit één van de grootste salons in Vlaanderen noemen. Al 33 jaar lang is het vakantiesalon dé jaarlijkse afspraak voor iedereen die op zoek is naar een zo volledig mogelijke weerspiegeling van het huidige toeristische aanbod. Zowel voor binnen- als buitenlandse bestemmingen. De vaste bezoekers, waaronder 90% uit Vlaanderen, zullen zeker en vast opgemerkt hebben dat de manier waarop we reizen voortdurend in evolutie is met nieuwe trends, nieuwe bestemmingen, nieuwe exposanten en onverwachte invalshoeken.

Dit jaar staan zowel Maleisië als Nederland in de kijker als gastland. Onze noorderburen laten de bezoekers kennismaken met hun architecturale pareltjes, mooie natuur, interessante cultuur en bruisende steden. Nederland heeft immers zoveel meer te bieden dan tulpen en kaas.
Tref op de Nederland-stand, van Holland Expo Promotions, provincies zoals Noord- en Zuid Holland, Friesland, Drenthe, de Veluwe, Noord Brabant, Zeeland en Overijssel en ontdek een heel ander Nederland dan je gewoon bent.

Aan de andere kant van de wereld roept het tropische Maleisië. Maleisië-specialisten tonen dat zowel zonaanbidders als ontdekkingsreizigers hun gading vinden in dit veelzijdige land. Tropische stranden, eenzame eilandjes, glooiende theeplantages en de moderne metropool Kuala Lumpur… het hart van Zuidoost-Azië stelt niet teleur.

Op het vakantiesalon zijn er ook verschillende toeristische parken aanwezig.
We sommen enkele parken voor u op.


Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa  4202
Turkije
www.aquafantasy.com 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen  4608-4918
Nederland
www.slagharen.com 

De Kurenpolder  2610
Nederland
www.kurenpolder.nl 

De Lilse Bergen  1606
België
www.lilsebergen.be 

De Ster  1103
België
www.recreatiepark-de-ster.be 

De Veluwe  4608-4918
Nederland
www.develuwe.nl 

Domaine des Grottes de Han  1119
België
www.grotte-de-han.be 

Europa-Park  2308
Duitsland
www.europapark.de 

Keukenhof  4608-4918
Nederland
www.keukenhof.nl 

Nausicaa Centre National de La Mer  3506
Frankrijk
www.nausicaa.fr 

PortAventura  3514
Spanje
www.portaventura.com 


Meer informatie op www.vakantiesalon-vlaanderen.be.