Bizar Karting ongeval

2012-04-MagicalMidaway-collapse

Afgelopen week was er een bizar ongeval op de go kart piste van Magical Midway in Orlando. Een deel van de houten piste begaf het toen een elfjarig meisje zich net op dat deel van het circuit bevond.

 

Deel van piste begeeft het

2012-04-MagicalMidaway-collapse-nieuwsHet meisje werd afgevoerd naar het ziekenhuis, Dr. Phillips Hospital, met een lelijke snijwonde in haar been en een gebroken arm. Twee planken van de piste begaven het, net op het moment dat het meisje voorbij reed. Haar go kart crashte.
Ook werd een man overgebracht naar het ziekenhuis omwille van klachten aan zijn borst. Het is niet zeker of zijn probleem te maken had met het incident. In ieder geval wordt verwacht dat beide personen volledig zullen herstellen. Ondertussen is wel een officieel onderzoek opgestart.

Het is ondertussen wel het tweede incident op korte tijd. Het park kreeg immers een boete van 11.000 USD, toen bleek dat het personeel niet goed opgeleid werd. Een onderhoudsmedewerker kwam immers dodelijke te val, vorig jaar in juli, toen hij een reparatie aan de hoogste attractie van het park, Starflyer, aan het uitvoeren was.