Eerste Vlaamse pretparkradio

Start Coaster Vibes op woensdag 1 juli

Het voorbije weekend werd Coaster Vibes gelanceerd, de eerste Vlaamse radiozender in het teken van pretparken. Het nieuwe digitale station brengt 24/7 pretparkgerelateerde programma’s via z’n eigen website: www.coastervibes.be.

20150629 CoasterVibes180De beste, de foutste, de vrolijkste pretparkmuziek: ze hebben allemaal een eigen programma op Coaster Vibes. Zo wordt de dag steevast begonnen met Goeiemorgen pretparkfans; enkel de meest vrolijke muziek haalt dit programma.
Tijdens De Foute 60 worden 60 minuten lang de meest foute muziek uit pretparkland gedraaid.
Wat je niet hoort tijdens andere programma’s, hoor je wel tijdens De Foute 60!
Aan het werk, druk aan het lezen of iets aan het neerpennen en toch behoefte aan pretparkmuziek? Tijdens Aan het werk speelt Coaster Vibes enkel instrumentale muziek. Zo raak je de concentratie nooit kwijt.
De dag afsluiten gebeurt tijdens "Slaapwel pretparklanders". De meest rustgevende pretparkmuziek brengt je tot rust na een drukke dag.

Een radiozender zonder live-uitzendingen, is als een attractiepark zonder attracties. Daarom zendt Coaster Vibes regelmatig het live-programma Pretparkpraters uit.
Tijdens dit interactieve programma brengen diverse hosts het laatste pretparknieuws en de beste muziek uit binnen- en buitenland. Ze bomen ook samen met de luisteraars door over gebeurtenissen uit pretparkland.
Luisteraars kunnen hun mening laten horen via Facebook of letterlijk: via Skype. Door Coaster Vibes te voegen op Skype, kunnen luisteraars live inbellen tijdens de uitzending.

De eerste live-uitzending van Pretparkpraters gaat door op woensdag, 1 juli en start om 14u00.

20150629 CoasterVibes640

Coaster Vibes wordt gemaakt in samenwerking met het broadcast-bedrijf Radionomy.
Zij zijn ook verantwoordelijk voor de reclameblokken op de zender. Op deze manier kan Coaster Vibes garanderen dat alle auteursrechten worden gerespecteerd.