Recordpoging waterglijbaan glijden

Recordpoging in Aquaventura Slidepark voor goed doel

Honderden basis- en middelbare scholieren doen op vrijdag 26 juni om 10u00 een recordpoging voor het goede doel in Aquaventura Slidepark, het outdoor glijbaanpark van Avonturenpark Hellendoorn.

20150612 Hellendoorn Tjommie180De langverwachte zomer gaat eindelijk komen, een heerlijke tijd om verkoeling te zoeken in Aquaventura Slidepark in Avonturenpark Hellendoorn. Op 26 juni glijden de kinderen niet alleen voor hun eigen plezier, maar ook voor kinderen in Zuid-Afrika. Ze proberen in een uur tijd zoveel mogelijk meters te maken van de waterglijbanen en daarmee geld in te zamelen voor een gezamenlijk waterproject van stichting Helder Water en de TJOMMIE Foundation. 100% van het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar het project, waarmee watervoorzieningen worden aangelegd in de townships van Zuid-Afrika. Want iedere druppel telt!

Dat iedere druppel telt weet Avonturenpark Hellendoorn als geen ander. Voor het Aquaventura Slidepark is veel schoon water nodig en om geen water te verspillen wordt gebruik gemaakt van een duurzame installatie die het water continu filtert en reinigt, zodat slechts een minimale hoeveelheid hoeft te worden gebruikt en het water als het ware wordt gerecycled.

De recordpoging gebeurt onder toeziend oog van de notarissen, Burgemeester van Hellendoorn Anneke Raven en Wethouder van Onderwijs Anja van den Dolder.

René Peul, sales en marketingmanager Avonturenpark Hellendoorn is trots op de recordpoging in zijn park: "Zowel vanuit bedrijven als de schoolleerlingen zelf is er veel enthousiasme om te glijden voor het goede doel. We hopen op stralend weer en veel gespetter van de kinderen en daarmee een mooi bedrag voor het drinkwaterproject bij elkaar te glijden."

20150612 Hellendoorn Tjommie640

Foto's: Avonturenpark Hellendoorn & Arthur Batenburg Photography