Perfecte gids in Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne stelde eerder deze week haar eigen applicatie voor: de ‘Plopsaland De Panne app’. Het zou de ideale gids moeten zijn tijdens een bezoekje aan het pretpark: de bezoeker kan gebruik maken van de navigatie om snel de weg te vinden naar favoriete attracties, meet&greets en shows.

2013-07-PlopsaApp180Zo ontdekt de bezoeker op verschillende plaatsen in het park leuke filmpjes en videoclips via de "Scan&Kijk"-functie.
Maar de applicatie helpt ook bij het uitstippelen van het pretparkbezoek: de lengtemeter selecteert alle toegankelijke attracties op basis van de grootte van kinderen. Attracties kunnen bovendien geselecteerd worden op favoriete figuur. Zo navigeert de bezoeker meteen naar de ideale attracties uit het ruime aanbod. Ook belangrijke boodschappen, herinneringen en exclusieve voordelen ontvangt men tijdens het bezoek op de smartphone.

“We streven er naar om de interactiviteit tussen onze bezoekers, de Studio 100 -figuren en het pretpark voortdurend uit te breiden.”, legt Manager Digital Marketing Sebastien Momerency uit, “Via de Facebookpagina en vele online wedstrijden kon dit al van thuis uit. Via deze app introduceren we die beleving nu ook in het park.”

Via de verschillende app-stores of via www.plopsalandapp.com kan de nieuwe Plopsaland De Panne applicatie geïnstalleerd worden.
   

2013-07-PlopsaApp420

   
Telenet Hotspots

Sinds kort beschikt Plopsaland De Panne op 10 locaties over een Wi-Free zone. Daar kunnen Telenet-klanten met hun logingegevens gratis aanmelden en surfen zo veel als ze willen. Andere bezoekers kunnen in een Plopsa Winkel een voucher ophalen om 1 uur gratis op het netwerk te surfen. Ook deze hotspots zijn terug te vinden op het interactieve parkplan van de Plopsaland De Panne applicatie.

Anubis Miles Club
Eerder dit jaar lanceerde Plopsa de ‘Anubis Miles Club app’. Dit is een applicatie waarmee fans van de attractie 'Anubis The Ride' hun ritjes kunnen opsparen. Wie op het einde van het seizoen de meeste ritjes gespaard heeft maakt kans op een gratis jaarabonnement. Het klassement is te volgen via de Facebookpagina van Plopsa op www.facebook.com/plopsaparken.