Kids Vakantiegids

Zomereditie 2013 in de winkel

2012-11-KidsVakantiegids180Een zeer opvallende en boeiende gids is zonder twijfel het Nederlandse “Kids Vakantiegids zomereditie 2013”, die sinds kort in de winkel te vinden is.

Het tijdschrift heeft zich op korte tijd opgewerkt tot een bijzonder leuk vakantiemagazine, boordevol spetterende kidsvakanties met zogenaamde kwaliteitskeurmerken! Vanaf deze week kan men de splinternieuwe Kids Vakantiegids zomereditie 2013 aanschaffen in de winkel in Nederland. Uiteraard kan men ook de gids online bestellen aan 2,95 € via tijdschriftbezorgen.nl.

Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van gezinnen met kinderen om samen te zoeken naar een vakantie die past bij de wensen van zowel de ouders als de kinderen.
Omdat de beleving van de kinderen centraal staat bij het selecteren van de kidsvakantietips gaan de kritische Kids Vakantiegids Detectives regelmatig op pad om vakantieadresjes te inspecteren. Voor deze zomereditie checkten de detectives vakantiepark Hof van Saksen in Nooitgedacht en gingen ze op zoek naar de mooiste stranden en coolste hotspots op Curaçao.
   

2012-11-KidsVakantiegids420
  

In de Kids Vakantiegids is er bovendien veel info te vinden over pretparken en waterparken, en vooral over interessante verblijfplaatsen. Sinds kort pakken ze uit met een apart label: Kids AquaWorld. Heeft een vakantieadresje dit label, dan zou je als bezoeker moeten verzekerd zijn van een vakantie vol waanzinnige waterpret in spetterende aquaparken met gave glijbanen en wildwaterrivieren.

Behalve tips voor een leuke zomervakantie kan men ook bij hen terecht voor allerlei leuke weetjes om de wintersportvakantie tot een kindvriendelijk einde te brengen…

    
Interessante links alvast:

http://www.kidsvakantiegids.nl/kindervakantie/pretparktip

http://www.kidsvakantiegids.nl/kindervakantie/disneyland-pretparken

http://www.kidsvakantiegids.nl/kids-aquapark-world