Europa-Park in Vlaanderen Vakantieland

In het weekend van 3 april kan men op “één” de avonturen van Katja Retsin en Patrick Joossens volgen in het Duitse themapark Europa-Park.

Europa-Park is misschien niet meteen bekend bij het grote publiek maar is één van de drukst bezochte pretparken in Europa. Het park is opgebouwd in verschillende themazones, waarbij de typische architectuur van Europese landen het decor vormt van de diverse attracties die het park rijk is. Want net dat is de troef van dit familiepark: een ongelooflijke variatie en een bijzonder groot aanbod van achtbanen, waterattracties, draaimolens, dark rides en adembenemende shows. Het park wordt geleid door de familie Mack, met aan het hoofd Roland Mack, die voor de Vlaamse en Nederlandse kijkers meer vertelt over Europa.

Kort samengevat kan men het park omschrijven als Europa bezoeken in 1 dag. Je kunt er specifieke en typische gerechtjes proeven, denk maar aan Spaanse Paëlla, Duitse braadworst, Franse croissants of overheerlijke Italiaanse pizza’s…

Het park wordt verkend door Katja, maar omdat het park zo groot is, is ze blij met de hulp van Patrick van Parkworld.be
Deze Antwerpse dertiger is sinds 2000 een bekend gezicht in de pretparkwereld: hij heeft destijds ThemeParkVision opgericht, een jaar Rollercoaster Friends geleid, hij heeft meer dan 100 pretparken en meer dan 90 dierenparken bezocht, en was aldus de geknipte persoon om Katja te vergezellen. Deze pretparkliefhebber bezoekt nog vaak pretparken om beoordelingen en adviezen op zijn website Parkworld.be te plaatsen. Op die manier hoopt hij dat de mensen goed geïnformeerd zijn alvorens een pretpark te bezoeken.

Meer informatie over Europa-Park: www.europapark.de
Meer informatie over Vlaanderen Vakantieland: www.vlaanderenvakantieland.be
Meer informatie over Parkworld: www.parkworld.be