Belambra

Ontdek Belambra

Zich een nachtje Robinson Crusoe voelen 4 meter boven de grond midden in de natuur, de lokale gastronomie ontdekken in een grot uit de prehistorie, ’s nachts aan het strand surfcasten… Deze zomer kan het allemaal bij Belambra!

Club La Palmyre
Net als vorig jaar biedt Belambra de mogelijkheid aan de gasten om een nacht door te brengen in een boomhut met de hele familie of met vrienden. De boomhut in de club « La Palmyre », Mathes, is helemaal in hout opgetrokken, 4 meter boven de grond. Ze bestaat uit twee modules die door een terras verbonden zijn zodat ouders en kinderen of vrienden apart slapen. De boomhut heeft al het comfort van een klassiek appartement met WC maar zonder watervoorziening (het toilet is een 100% ecologisch droog toilet)
Vanaf 80 euro per nacht + ontbijt

Club Le Domaine du Golf
Club Le Domaine du Golf is gelegen in de vallei van de Loire. Maak kennis met « la Fouée », een gastronomische en regionale specialiteit in de grotten van de troglodieten. Als partner van de Belambra club « Le Domaine du Golf », in Saumur, biedt « Les Caves de Marson » een aparte ervaring aan : in authentieke grotten uit de prehistorie kennis maken met het regionale gerecht de Fouée !
François RABELAIS had het er over in zijn meesterwerk "GARGANTUA". “La fouée” is een gerecht met brood, bonen, vleespastei en geitenkaas maar in het Frans klinkt het veel mooier: c’est une galette, sorte de pain creux que l'on ouvre, tout fumant encore, pour le garnir de haricots, de rillettes, ou de beurre et de fromage de chèvre…
23 € voor volwassenen - 10 € voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Club Les Ayguades
Surfcasting voor de fervente hengelaars...
Iedere sportvisser wil graag zijn aas zover mogelijk in zee gooien. Met surfcasting bereikt en overschrijdt men de grens van de 200 meter. Surfcasting wordt ofwel ’s morgens vroeg of ’s avonds beoefend. De Belambra club « Les Ayguades » te Gruissan biedt de hengelaars de mogelijkheid de golven in te stappen en een initiatie te volgen in partnership met Alain Ruaberchera, een specialist in surfcasting.
Een mooie gelegenheid om van op het strand een brasem of een zeewolf aan de haak te slaan in de sereniteit en de rust die het strand bij avond biedt.
80 € voor een initiatie en begeleiding van 3 uur

Belambra
Belambra is de nr. 1 van de vakantieclubs in Frankrijk: 56 clubs op opmerkelijke plaatsen, waarvan 80% “Nieuwe
Generatie-clubs” - clubs die volledig gerenoveerd zijn in de stijl van Belambra.
Belambra staat voor gezinsvakanties in alle vrijheid
- A la carte: volpension, halfpension of alleen verhuur
- De Léo-clubs: kinderen van 3 maanden tot 17 jaar worden opgevangen door teams van professionals, de hele dag of gewoon voor even
- Animaties voor jong en oud, desgewenst
- Kwaliteitsvolle restauratie aangepast aan elke leeftijdscategorie

Meer info over de Belambra clubs vindt u op www.belambra.be