Parkliefhebbers noemen Efteling “beste park van Nederland én België”

2011-03-Efteling-VliegendeHollander

Amper een week na de bekendmaking van de Loopy Awards mag de Efteling zich ook volgens de Diamond Theme Park Awards van de Belgische websites Parkworld.be en Pretparkbeest.be “het beste park van Nederland én België” noemen.

Efteling wint vier Theme Park Diamond Awards

Amper een week na de bekendmaking van de Loopy Awards, waar vooral de frequente pretparkbezoeker een stem uitbracht (iets meer dan 400), mag de Efteling zich ook volgens de Diamond Theme Park Awards van de Belgische websites Parkworld.be en Pretparkbeest.be “het beste park van Nederland én België” noemen.

2011-03-Efteling-VliegendeHollander-nieuwsDaarnaast sleept het attractiepark net over de grens bij Breda nog drie andere awards in de wacht: voor beste evenement (Winter Efteling), voor beste waterattractie (De Vliegende Hollander) en voor beste website (Efteling.com) in België en Nederland.

De voorbije vier weken hielden Parkworld.be en Pretparkbeest.be een peiling naar onder andere het beste attractiepark. 8.633 bezoekers namen aan de internetpeiling deel.
De Efteling mag in totaal maar liefst vier van de acht Theme Park Diamond Awards voor België en Nederland in ontvangst nemen:
• beste park (38,3% van de stemmen);
• beste evenement: Winter Efteling (29,1%);
• beste waterattractie: De Vliegende Hollander (39,7%);
• beste website: Efteling.com (34,5%).