Pairi Daiza voor het eerst geopend tijdens winter

Winteropening van 14 december tot 5 januari

Vanaf 14 december kunnen bezoekers van Pairi Daiza de kerstmagie komen ontdekken in de Wereldtuinen van het park. Honderden slingers, ornamenten en lichtjes zorgen voor een extra gezellige winterse sfeer. En uiteraard kun je een bezoekje brengen aan Bao Di en Bao Mei, de schattige pandatweeling.

Pairi Daiza, verkozen tot Beste Dierentuin van Europa bij de Diamond ThemePark Awards, opent voor de eerste keer haar deuren voor feeërieke eindejaarsfeesten!
Van 14 december tot en met 5 januari kunnen de bezoekers heel wat winterse leuke activiteiten beleven tussen de 7000 dieren…

20191213 pairidaizawinter1200800 2

Pairi Daiza voorziet heel wat winterse extra’s, al zullen de jonggeboren tweelingpanda, Bao Di en Bao Mei, de nodige bezoekers aantrekken. De schattige reuzenpanda’s laten zich immers voor het eerst zien, samen met hun mama Hao Hao.

Een andere publiekstrekker wordt de drijvende schaatsbaan, de grootste van Europa: meer dan 1.500m2 aan kunstmatig ijs zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring!
Voor deze activiteit moet men 6 Euro betalen (gold abonnees kunnen voor 5 Euro de schaatsen aanbinden). Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis schaatsen…

Ook de Kerstman belooft langs te komen.
Tot 24 december zal hij in Pairi Daiza te vinden zijn om er (brave) kindjes en hun ouders te ontmoeten. In het gezelschap van zijn rendieren of een van zijn elfen, zal hij iedere dag door het park wandelen... van de ene wereld naar de andere. 
Het huis van de Kerstman zal trouwens ook kunnen bezocht worden in 'la Terre du Froid'.

Pairi Daiza bezit uiteraard verschillende mooie plekjes in het park. Ideaal om feestelijke momenten vast te leggen in prachtige decors!
En er zijn voor de winter meer dan 25 locaties in speciale sfeer gebouwd om mooie kerstherinneringen vast te leggen… 

Op de Kerstmis food-market kunnen de gasten zich tegoed doen aan pensen, gekarameliseerde pinda's, grote hotdogs, glühwein, raclette, aardappelen met zalm, etc.
Wat ook bijzonder leuk beloofd te zijn is het “Muzikaal Poppentheater”: verschillende dierenmarionetten staan klaar om hun melodieën ten berde te brengen op vier verschillende plaatsen in het park!

Ook tijdens deze winteropening zal het park gebruik maken van mappings. Voor deze gelegenheid worden er drie nieuwe mappings "Kerst Special" in het park geprojecteerd: op de kinderboerderij, op het kasteel en op de abdijtoren.

Een absolute aanrader is om getuige te zijn van exclusieve voedermomenten. Behalve de gebruikelijke voedermomenten zullen er 3 nieuwe voedermomenten georganiseerd worden: de kuifmakaken, de Japanse makaken en de tonkinlangoers.

20191213 pairidaizawinter1200800 1

Tijdens de Kerstperiode is uiteraard iedereen welkom in Pairi Daiza!
Bezoekers met een Gold-abonnement kunnen gratis binnen. Zij die in bezit zijn van een Classic-abonnement kunnen aan een extra voordeeltarief het park betreden. De reguliere bezoeker kan een dagticket kopen aan dezelfde prijzen als tijdens het klassieke seizoen. 

Je tickets kopen voor de kerstperiode in Pairi Daiza kan hier: https://webshoppairidaiza.recreatex.be/Exhibitions/Overview
Het is misschien wel een leuke tip als Kerstcadeau voor je partner, familie of vrienden.