Winter Slagharen 2019

Het Wild West-avontuur gaat door

Ook tijdens de wintermaanden gaat het Wild West-avontuur in Attractie- & Vakantiepark Slagharen door: vanaf 2 november 2019 is het imers weer tijd voor Winter Slagharen.

Het Nederlandse familie-pretpark Slagharen is ook tijdens de winter geopend voor het publiek. Tijdens Winter Slagharen kunnen bezoekers zich opwarmen aan een gezellige wintersfeer die gecreërd is in het attractiepark. De meeste attracties zijn geopend voor het publiek en er zijn verschillende kampvuren om op te warmen.
Is het weer wat minder? Dan zijn biedt het park nog voldoende fun aan in de overdekte attracties. Een ritje in de Monorail, klimmen en klauteren in de overdekte speeltuin Phileas Fun House, varen tussen cowboys en bizons in de Wild West Adventure en genieten van de nieuwe 4D-film Polar Expres.
Het park is open tijdens de weekends van november en december, en dagelijks tijdens de Kerstvakantie.

20191118 WinterSlagharen1200800 2

Winter Western Village
Vriest het niet hard genoeg om buiten te schaatsen? Geen probleem! Tijdens Winter Slagharen kan iedereen op de indoor ijsbaan in Winter Western Village komen schaatsen. Het is toegestaan om meegebrachte kunst- en ijshockeyschaatsen te gebruiken.
Daarnaast is het mogelijk om schaatsen te huren. 

Miracle of Lights
Zodra de zon gaat slapen en de attracties sluiten verandert het attractiepark in een betoverende omgeving. Tijdens de lichtjesparade maken verlichte voertuigen en western figuren hun opmars door de Main Street richting het Fonteinplein. Daar eenmaal aangekomen is het tijd voor het avondspektakel.
Meer over Miracle of Lights vindt u hier...

20191118 WinterSlagharen1200800 1

Waterpark Aqua Mexicana
Maak van een koude winterdag een tropisch avontuur door een bezoekje te brengen aan het waterpark Aqua Mexicana. Glij van de spannende glijbanen of speel in de waterspeeltuinen. Of kom even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland! 
Van 1 november t/m 19 december is op vrijdagmiddag alleen waterpark Aqua Mexicana geopend en het attractiepark gesloten.
Van 2 november t/m 15 december zijn geldige tickets voor het attractiepark inclusief gratis tickets voor Aqua Mexicana.