De magie van kerst in Disneyland Paris

Het kerstseizoen 2019-2020 heeft veel te beiden

Ook dit jaar kunnen bezoekers terecht in Disneyland Paris om te genieten van de betoverende magie van Kerstmis. Van 9 november 2019 tot en met 6 januari 2020 kunnen bezoekers opnieuw de kerstsfeer ontdekken, van fonkelende lichtjes tot de betoverende Disney’s Christmas Parade. Dit jaar zullen de Disney Prinsessen deel uitmaken van het feest tijdens een groots bal waar alle koninklijke stellen van Disneyland Paris samenkomen.

Het kerstseizoen in het Disneyland Park heeft zoals elk jaar heel wat te bieden. Een van de vele hoogtepunten is zonder twijfel Mickey’s Magical Christmas Lights. Bij het vallen van de avond staat de gasten een grote verrassing te wachten tijdens de vernieuwde ceremonie van Mickey’s Magical Christmas Lights met Mickey, Minnie en de Kerstman. Samen zullen zij de vierentwintig meter hoge kerstboom verlichten die in het midden van Main Street, U.S.A. staat.

20191204 DLPwinter1200800 2

Tijdens dit kerstseizoen kunnen bezoekers meegenieten van een sprankelend feest met de Disney Prinsessen. The Starlit Princess Waltz op het Castle Stage podium voor het Kasteel van Doornroosje, is een bal waar Ariël, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana Aurora zullen vergezellen, samen met hun prinsen. Deze show is te zien van 15 november 2019 tot en met 5 januari 2020.

De traditionele Disney’s Christmas Parade keert terug naar het Disneyland Park en is elke dag twee keer te zien.
Mickey, Minnie, Donald en Goofy openen de stoet van magische, kleurrijke praalwagens. Van Winnie de Poeh met zijn vrienden tot De Drie Biggetjes, dit is de gelegenheid voor gasten om hun favoriete Disney Figuren te ontmoeten. En natuurlijk sluit de Kerstman Disney’s Christmas Parade af op zijn arrenslee.

Zodra de bezoekers het Disneyland Park binnenstappen, worden zij in de kerstsfeer ondergedompeld met sneeuwpoppen, fonkelende kerstbomen en met sneeuw bedekte decoraties rondom de enorme kerstboom in Main Street, U.S.A. Stampertje, Miss Bunny, Stitch en vele andere Disney Figuren vieren kerst en Nieuwjaar in deze magische setting.
In een speciale lodge in de attractie ‘Meet Mickey Mouse’ in Fantasyland verwelkomt de Kerstman de gasten tot en met 25 december. Dit is de perfecte gelegenheid voor gasten van alle leeftijden om hun verlanglijstje aan de Kerstman te geven en het moment vast te leggen op een foto.

20191204 DLPwinter1200800 1

Disneyland Paris heeft voor Disney’s Betoverende Kerst exclusieve artikelen ontworpen, zoals ornamenten, pins, knuffels en zelfs nieuwe Star WarsTM en Minnie Mouse kersttruien en 3D Minnie oortjes. Gasten vinden deze producten in verschillende boetieks, zoals Emporium (Disneyland Park), Walt Disney Studios Store (Walt Disney Studios® Park) en World of Disney (Disney Village®).

Magische menu’s op kerstavond en oudejaarsavond
Op kerstavond en oudejaarsavond kunnen gasten genieten van magische kerstmenu’s. De koks van Disneyland Paris bereiden speciaal voor de gelegenheid een aantal culinaire creaties met verse en seizoensgebonden producten. De menu’s zullen ook uitzonderlijke veganistische specialiteiten hebben. De Disney Figuren zijn er ook, gekleed in hun beste feestelijke outfits, om de gasten prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen.
Op 31 december kunnen gasten de start van het nieuwe jaar vieren tijdens een fonkelend oudejaarsfeest in het Disneyland Park. Op het programma staan twee Nieuwjaar Parades, betoverende shows, DJ-optredens voor alle leeftijden, ontmoetingen met vele Disney Figuren en feestelijk vuurwerk bij het Kasteel van Doornroosje. En natuurlijk zijn enkele attracties ’s avonds geopend...