Vernieuwd aanbod tijdens 2 volle weken

Walibi Belgium draagt een ijzersterke reputatie met zich mee, wat betreft het Halloweenevent. En die reputatie wil men graag herbevestigen door uit te pakken met ijzingwekkende nieuwigheden en een verlengde openingskalender!

Voor het eerst zal Walibi Belgium gedurende twee volledige weken in het teken van Halloween staan: 16 openingsdagen lang zal een ijzig gegil door de wandelpaden van Walibi weergalmen, dat nóg intenser zal klinken tijdens de 7 bloedstollende avondopeningen tot 22u. Van 22 oktober tot en met 6 november ontvangt het park de bezoekers voor hun halloweenevenement. Dit jaar hoopt men de bezoekers te lokken met twee wervelende nieuwigheden. We zijn alvast benieuwd, we vonden dat het spookhuis-aanbod kwalitatief minder was tijdens de afgelopen editie, maar de scare zones maakten dat verlies ruimschoots goed.

20221014 Walibi Halloween1200800 1

Graag maken we een overzichtje van het Halloweenaanbod in Walibi Belgium:

Spookhuizen 

The Forgotten
The Forgotten is het nieuwe spookhuis dit jaar in Walibi Belgium. Het vervangt het eerder voorspelbare en tamme Lost Forest. Benieuwd of de Waverse donkere bossen dit jaar wel inspirerend hebben gewerkt om de bezoekers knettergek te maken van angst. 
Toegangsprijs: 6-8 euro
Openingstijden: 14u00-18u00 (tot 22u00 tijdens nocturne)

Nagulai
Twee jaar geleden slaagde Walibi erin om Nagulai te verdrijven, de duivelse demon uit India die lijkt op een kraai. We weten niet hoe, maar ze heeft blijkbaar haar weg teruggevonden uit het hiernamaals en nu zint zij op wraak. Veelbelovend spookhuis, alleen worden kleine groepjes iets te snel groot om optimaal te kunnen genieten van de sfeer die wordt gecreëerd. 
Toegangsprijs: 6-7 euro
Openingstijden: 14u00-18u00 (tot 22u00 tijdens nocturne)

The curse of Amun 
Zou de vloek van Amun-Ra toch écht zou zijn? Zeer leuk spookhuis, goede scenes. Ook helaas te snel kleine groepen die te snel bij elkaar klitten waardoor er geen optimale beleving is. 
Toegangsprijs: 6-7euro
Openingstijden: 14u00-18u00 (van 15u00 tot 22u00 tijdens nocturne)

Mine blast:
Ondertussen al een klassieker in Walibi, en belangrijk om te vermelden: ze is gratis toegankelijk. Deze verlaten mijnschacht is niet zo verlaten als je wilt. Verborgen schatten opgraven zit er niet in... Het enige dat je hier zal opgraven, zijn je diepste, donkerste angsten! Voor ons persoonlijk nog steeds een toppertje met veel variatie, leuke schrikmomenten maar toch niet te eng. 
Toegangsprijs: Gratis
Openingstijden: 13u00-18u00 (tot 22u00 tijdens nocturne)

20221014 Walibi Halloween1200800 2

De Scare Zones in Walibi Belgium zijn zeer sterk uitgewerkt, een plezier voor de halloweenfans om in te vertoeven. In totaal zijn er drie echt wel indrukwekkende scarezones: Rebellion Land, Last Shelter & Psycho Circus. Voor de kinderen is er ook het Happy halloween gedeelte, waar tevens een Magic Show te bewonderen is.
In het 4D-theater speelt dan weer de griezelfilm ‘Dracula’.

De voorbije jaren namen Aaron Crow en Christian Farla de honneurs waar om het publiek te vermaken met hun indrukwekkende magische kunsten. Dit seizoen pakt het Tiki-Theater uit met een verse halloweenshow! In ‘The Freaks’​ wisselen acrobatische stunts en meeslepende livemuziek met een heus rock-’n-rollgehalte zich in sneltempo af. Het belooft een bruisende halloweenspecial te worden voor het hele gezin!

Alsof dat nog niet voldoende is, biedt Walibi de bezoekers ook nog 2 verrassende halloweenervaringen, met name The Bar’hell & Freaky Pizza Buffet. 

Praktisch:
- Nocturnes:
      op 22, 29 & 30, 31 oktober en 1, 4 & 5 november 2022 (het park is tot 22u00 open)
- Tarieven:
      PROMO HALLOWEEN PRESALES = 40euro
      HELL'S FRIENDS (tussen 6 en 19 personen)= 35 euro
      SPEEDY Haunted = 50,00 euro
      SPEEDY Haunted & Rides = 90,00 - 100,00 euro
      SPEEDY Haunted & Rides Unlimited = 120,00 - 130,00 euro
      SPEEDY Rides = 50,00 euro
      SPEEDY Rides Unlimited = 80,00 - 90,00 euro 

Meer info: https://halloween.walibi.be/nl

Info en foto's: Walibi Belgium