Halloween Days & Halloween Nights in Toverland

16 keer Halloweenplezier, 12 keer huiveren

Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 worden de bezoekers in Attractiepark Toverland ondergedompeld in Halloweensferen. Het Nederlandse themapark pakt overdag uit met maar liefst zestien familievriendelijke Halloween Days en na zonsondergang twaalf huiveringwekkende Halloween Nights.

Familievriendelijke Halloween Days

Attractiepark Toverland is tijdens de Halloweenperiode prachtig en sfeervol versierd. Zo werden duizenden pompoenen verwerkt in fantasierijke creaties. In Pumpkin Farm zijn er zelfs maar liefst 25.000 pompoenen...
Tijdens deze Halloween Days geniet het ganse gezin niet alleen van de vele leuke attracties in het park, maar ook van twee spannende familieshows en vier bijzondere halloweenbelevingen.Zo kunnen bezoekers hun angsten ontdekken in Dr. Fool’s Mansion.
In de nieuwe show ‘Bodega Mágica’ gaat het testen van toverspreuken helemaal mis. Toverland-karakters Toos & Morrel zijn van de partij tijdens de speciale show ‘Toos & Morrel gaan griezelen’.
De Halloweendays zijn uitermate geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Zij mogen zich uiteraard wel verkleden en schminken. Voor oudere bezoekers is dit niet toegestaan  om verwarring te voorkomen met acteurs en entertainers.

20221008 Toverland HalloweenDays2022 

Huiveringwekkende Halloween Nights

Ben je ouder dan 12 jaar en wil je het allemaal toch een beetje spannender, dan is een bezoekje aan de Halloween Nights misschien wel iets voor jou. Tijdens de Halloween Nights nemen 150 scare actors hun intrek in vijf spannende scare zones en vijf angstaanjagende Haunted Experiences. 
Alle griezels breken los en nemen na een angstaanjagende parade het park over.
In vijf gratis scare zones maken bezoekers kennis met de meest gruwelijke gedaantes. Zo wordt in ‘Fiesta de los Muertos’ het Mexicaanse dodenfeest gevierd, dwalen gemuteerde bemanningsleden over de zeebodem in ‘Shadows of the Sea’ en brengt ‘Cirque! – Royal Edition’ de duistere kant van het circus aan het licht.
Ook zijn er vijf betaalde Haunted Experiences (€ 5 – € 7,50). Durfallen kunnen in ‘The Witches Forest’ oog in oog komen te staan met duistere heksen, enorme ratten tegen het lijf lopen in het vernieuwde doolhof ‘Trapped’ en op onderzoek uitgaan in het duistere landhuis ‘Maison de la Magie’.
Alle Halloween Nights worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. 

20221008 Toverland HalloweenNights2022

All-in Fear Pass & Trick or Eat-dinerbuffet

Bezoekers die alle Haunted Experiences willen beleven, kunnen gebruikmaken van de all-in Fear Pass. Deze Fear Pass kost € 62,50 (bovenop je entreebewijs) en geeft eenmalig toegang tot alle vijf Experiences.
Ook is een diner in het speciale buffetrestaurant Trick or Eat inbegrepen.
Dit diner is ook los te boeken. Volwassenen betalen € 37,50, kinderen van 6 tot en met 11 jaar € 22,50 en kinderen van 3 tot en met 5 jaar € 12,00 per persoon.

Praktische informatie

De Halloween Days vinden plaats op 8 en 9 oktober, 15 en 16 oktober, 22 tot en met 31 oktober en 5 en 6 november.
Bezoekers kunnen tevens genieten van de Halloween Nights op 8 oktober, 15 oktober, 22 tot en met 24 oktober, 26 tot en met 31 oktober en 5 november.
Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend tot 23:00 uur, met de vuurwerkshow om 22:45 uur.
Ook zijn alle attracties geopend.
Tickets zijn verkrijgbaar via tickets.toverland.com/halloween.