Halloween in Plopsaland De Panne

Spookhuizen gratis

Plopsaland De Panne pakt uit met een uitgebreid halloweenaanbod, voor elke leeftijd wat wils: zo zijn er Piet Piraat, Samson & Marie en natuurlijk de Pompoenkoning voor de allerjongste fans, maar ook de oudere Halloweenliefhebbers kunnen terecht tijdens de Halloween Scare Nights.

Sinds 15 oktober kunnen bezoekers aan Plopsaland De Panne de Halloweensfeer opsnuiven. Het park is versierd met duizenden pompoenen.
Overdag is er een uitgebreid aanbod voor het jongste doelpubliek. 
Op 15, 16, 22, 23, 29 en 30 oktober en 5 en 6 november geeft Piet Piraat het beste van zichzelf tijdens een spannende liveshow vol enge nummers.
Van 31 oktober tot en met 4 november komt Ketnet langs met de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes. Met een uitgebreide waaier aan populaire hits zet De KetnetBand het Dorpsplein van Plopsaland De Panne op zijn kop.
Tussen het griezelen door kunnen alle fans bij Samson & Marie terecht voor een warme knuffel en ook de gekke Hoppers-familie staat klaar voor een Meet & Greet.

20221018 Halloween Plopsaland De Panne1200800 1

Op slechts 5 avonden is er een apart aanbod voorzien voor de grotere durvers, met de Halloween Scare Nights. Deze vinden plaats op 15, 22, 29, 30 en 31 oktober.
Tijdens de Halloween Scare Nights, met Dracula in de hoofdrol, blijft het park open tot 22u00. 
In totaal zijn er 3 spookhuizen, waaronder 'Freak Circus' en 'Camping ’t Zonnetje', die al enkele jaren worden opgesteld en er is het nieuwe 'The Cabin'.
Er zijn slechts 2 scare zones: 'Skrämma' in Wickieland en 'Scarecrow' in Heidiland.
De spookhuizen en Scare Zones zijn afgesloten attracties en zijn enkel toegankelijk voor personen vanaf 14 jaar zodat de kleinste bezoekers niet afgeschrikt kunnen worden.
Persoonlijk zijn we niet meteen overtuigd van de meerwaarde van dit Halloween-event, na voorgaande ervaringen, maar het zit inbegrepen in de prijs van een parkticket, wat wel een leuke meevaller is. Hou wel rekening met de lage capaciteit. 

20221018 Halloween Plopsaland De Panne1200800 2

Info en foto's: Plopsaland De Panne
Meer weten? Surf naar: https://www.plopsalanddepanne.be/nl/evenementen/halloween-1