Hanlloween viert 20e editie

Halloweengekte in het Domein van de Grotten van Han

Zowel boven- als ondergronds kunnen bezoekers van het Domein van de Grotten van Han genieten van het Halloweenevent, toepasselijk genaamd Hanlloween, en dit al voor de 20e keer.

Dit jaar vindt de 20e editie van Hanlloween plaats, van 22 oktober tot 6 november. Deze festiviteiten tijdens het prachtige herfstseizoen zijn elk jaar opnieuw zeer populair. Al sinds het prille begin zorgt de familiale sfeer voor veel plezier bij jong en minder jong! Het publieksevenement Hanlloween is een echte traditie in het Domein van de Grotten van Han.
De afgelopen 20 jaar hebben tal van personeelsleden zich met veel enthousiasme en motivatie ingezet voor de Hanlloween-avondshows, waaraan jaarlijks een dertigtal figuranten en acteurs meewerken. Sommigen spelen duivelse wezens, anderen worden grappige gidsen tijdens de festiviteiten of laten hun talent zien als make-upartiesten, acteurs...

20221014 Hannloween1200800 1 

Tijdens de herfstvakantie, dit jaar 2 weken lang in het Waalse landsdeel, tooit het Domein van de Grotten van Han zich in de kleuren van Hanlloween.
In het Wildpark zijn de bosgeesten ontwaakt en wandelen guitige en griezelige wezens op de wandelpaden. Uiteraard zijn er ook nog steeds de wilde dieren te bewonderen in het Wildpark, zoals de beren, wolven, lynxen, bizons, herten,...  Dagelijks zijn er speciale voedermomenten van de dieren, die je kunt meemaken tijdens je wandeling door het Wildpark.
De kleurrijke herfstkleuren geven een extra dimensie aan de betoverende magie van Hanlloween!
De Grot van Han is het speelterrein geworden van een bende trollen die er hun intrek hebben genomen. Deze wat gestoorde grapjassen weten de bezoekers vast en zeker te verrassen langs het wandelpad. De vrolijke bende neemt je mee naar haar maffe wereld het hartje van een van de mooiste grotten van Europa! De Hanlloween-animaties overdag zijn inbegrepen in de klassieke bezoeken aan de Grot en het Wildpark.

20221014 Hannloween1200800 2

Op 29, 30 of 31 oktober is er de Hanlloween-avondshow! Drie avonden om te bibberen van plezier en een spannend duivels avontuur te beleven met familie of vrienden!
Zo kun je bij maanlicht wandelen door het Wildpark, maar op het wandelpad staan er wel enkele verrassingen te wachten: zo komen schimmen tot leven en ontmoet je wel heel vreemde wezens. Een 2 km lang pad vol belevenissen leidt groot en klein naar het hartje van het duistere, mysterieuze bos. 

Info en foto's: Domein van de Grotten van Han