Halloween 2021 in Bellewaerde

Een herfst-familie-feest

In 2021 is het Halloween evenement in Bellewaerde een ware beleving voor het ganse gezin, voor zowel de jongste bezoekers alsook voor de durvers... Net als de voorbije edities voor covid, zet Bellewaerde opnieuw in op een event voor de ganse familie, met een leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, toverachtige taferelen, spookhuizen voor jong en oud en tal van Halloween Specials...

Vanaf van 16 oktober tot 7 november staat Bellewaerde helemaal in het teken van Halloween. Ook voor de editie van 2021 gebruikt Bellewaerde de succes-ingredienten vanuit de vorige edities om de bezoekers te verwelkomen in de sfeer van Halloween. Het event biedt voor ieder lid van het gezin wel wat wils. 

20211014 BellewHalloween1200800 2

Halloween in Bellewaerde is een feest voor de hele familie. De kleinste spookjes gillen het uit van de pret tijdens de kindvriendelijke Trick of Treat-tocht door het hele park. Aan de uitgang van het park wacht hen nog een leuk geschenkje.
Ook een aanrader voor de jonge gezinnen is een bezoek aan het spook(jes)achtige Trollpark. De magische Bubble Show is ook terug voor deze editie.

De Halloween spookhuizen in het park hebben verschillende gradaties van engheid. Hierdoor kun je als gezin ook keuzes maken en zien hoever je wilt gaan in koude rillingen krijgen. Een aanrader hierbij is de Halloween MaAAAagic Show.
Of bezoek de vele attracties van het park. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe 4D film “Haunted Mansion”. Een halloweenmust dit jaar: een bangelijke trip in Wakala, de nieuwste avontuurlijke familiecoaster.
Niet alle spookhuizen zijn betalend, zo kunnen bezoekers grais Freaky Forest betreden.

En wil je helemáál de longen uit je lijf schreeuwen? Je ergste nachtmerries komen tot leven in het gruwelijke Horror Disctrict, in Voodoo Villains en in het Fantasylum-spookhuis.
Om helemaal in de halloweensfeer te komen, raden we je aan om Bellewaerde Park te bezoeken tijdens de Nocturnes tot 21u. In totaal zijn er 6 nocturnes dit jaar. De avond wordt om 21u00 afgesloten met een muzikaal vuurwerk. Ook is er tijdens de nocturnes de speciale Halloween Fire Show te bewonderen.
Een suggestie voor de hongerigen: smul van het afgrijselijkste halloweenbuffet. Deze vind je in het Carrousel Restaurant.

Ben je echt nergens bang voor en mag het horror-niveau nog net iets hoger, dan is er de huiveringwekkende Halloween Night (29 oktober van 18u00 tot 23u00). Op deze nacht worden de spookhuizen en scare zones net iets scarier. Het park zet hiervoor extra figuranten in.

20211014 BellewHalloween1200800 1

Klaar om Halloween te vieren in Bellew-aaaah!-aerde Park?
Halloween in Bellewaerde Park loopt van 16 oktober tot 7 november.
Tijdens de Halloween Nocturnes is het park open tot 21u. Afspraak op 16, 23, 30 en 31 oktober en op 1 en 6 november.
Halloween Night gaat door op 29 oktober van 18u tot 23u en is alleen toegankelijk voor 16+.

Enkele leuke cijfers:

  • Meer dan 1.600 pompoenen in het park, waarvan een kolos van maar liefst 1.106,5kg (de derde zwaarste pompoen van Europa)
  • 20m³ hopperanken
  • 240 strobalen
  • 2.500 maïsstengels
  • 1.000 chrysanten
  • 300 skeletten, waarvan enkele reuze-exemplaren
  • 1.500m vlaggetjes
  • 30.000 goodiebags voor Trick or Treat-zoektocht

Info en foto's: Bellewaerde Park