Hanlloweengekte in Domein van de Grotten van Han

De geest van Hanlloween zweeft over het Domein

Van 26 oktober tot en met 3 november kunnen de bezoekers zich opnieuw laten onderdompelen in de Hanlloweengekte van het Domein van de Grotten van Han. Kleurrijke decors, ludieke animaties en spannende Hanlloween avondshows doen klein en groot griezelen van plezier!

Al verschillende jaren pakt het Domein van de Grotten van Han uit met een eigenzinnige Halloween festijn: Hanlloween. Ondertussen is het event een heuse traditie geworden, waarbij de hele familie samen spookachtige en grappige avonturen beleeft.

20191018 Hannloween1200800 2

Tijdens deze donkere en mysterieuze dagen zijn de klassieke bezoeken aan het Wildpark en de Grotten van Han lichtjes verstoord. Verschillende mythische en vreemde wezens hebben het Domein in hun grip…
Onder het wakende oog van de wilde beesten in het Wildpark, zweven magische bosgeesten langs de paden en doorheen het struikgewas…
De Grot is omgetoverd tot een spookhuis, waarvan de vreemde bewoners ronddwalen in de zalen en galerijen. De geheimzinnige Hanlloween sfeer heeft duidelijk bezit genomen van de omgeving!

En voor diegene die er maar niet genoeg van krijgen is er nu ook het “Hol van de Trollen”, een ontmoeting met louche schepsels langs de geheime gangen van de Grot!
De geest van Hanlloween zweeft over het Domein van de Grotten van Han!

De "Hanlloween" avondshows
Op 30 en 31 oktober en op 1 en 2 november 2019 beleef je als bezoeker een spannende avond op het Domein van de Grotten van Han.
Tijdens deze griezelige wandeling ontmoet je de huiveringwekkende bewoners van het donkere woud. Een waardevol kristal is verdwenen!
Durf jij de heksen, ratten, vampieren en vele andere duistere wezens te trotseren om het kristal terug te vinden?
Opgelet, enkel in het Frans!

20191018 Hannloween1200800 1

En voor alle Hanlloweenmonsters die na dit avontuur grote honger hebben, is speciaal voor deze gelegenheid het restaurant Le Pavillon, gelegen aan de uitgang van de Grot, geopend.

Praktische info voor de avondshows:
- Plaats van afspraak: inkomsthal van het Domein
- Data: op 30/10, 31/10, 01/11 en 02/11
- Uurrooster: vertrekken om 17.30, 18.10, 18.50, 19.30 en 20.10 uur
- Duur: 2 uur
- Prijs: € 21/volwassene en € 15/kind
- Prijs van het bezoek met maaltijd: € 36/volwassene en € 23/kind
- Te voorzien: warme kleren en wandelschoenen.
Verkleden is toegestaan!

Meer info op:http://www.grotte-de-han.be/nl/animaties/hanlloween-avondshows