Uitgebreid Halloween-aanbod in Plopsa-parken

Uitbreiding Scare Nights

De Plopsa-parken pakken traditiegetrouw uit met een kindvriendelijk aanbod rond het thema Halloween, met in elk Belgisch park wel eens iets anders om te ontdekken. In Plopsaland De Panne gaat men zelfs nog een stapje verder met de Halloween Scare Nights...

In het moederpark van de groep, Plopsaland De Panne, valt er heel wat te beleven tijdens Halloween. Voor de groteren onder ons is het vooral uitkijken naar de Halloween Scare Nights, een concept dat men vorig jaar reeds uitprobeerde en dat vooral gericht is op 14-plussers.

20191010 H PlopsalandDP ScaryNights1200800

Op zaterdag 12, 19, 26 oktober en 2 november vinden de Halloween Scare Nights plaats in Plopsaland De Panne. Hiermee wil het park haar halloweenaanbod naar een oudere doelgroep uitbreiden. Bezoekers kunnen zich tijdens deze nocturnes tot 22u00 een weg banen doorheen de verschillende huiveringwekkende Scare Zones zoals 'Freak Circus', 'Camping 't Zonnetje', 'Black Swamp' en 'Lumberjack'. De zones zijn volledig afgesloten en enkel toegankelijk vanaf 14 jaar zodat de kleinste bezoekers niet afgeschrikt kunnen worden.

Ook de geliefde Piet Piraat en Stien Struis zijn op 12, 13, 19, 26, 27 oktober en 2 november van de partij met een spannende en interactieve liveshow. Het duo krijgt de opdracht om de spullen van Tante Cleo te bewaken, maar Stien kan niet van de bezittingen blijven en laat zo een mummie opnieuw leven.

Tijdens de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes zorgt Ketnet ervoor dat Plopsaland De Panne nog spannender wordt. Tijdens weekdagen, van 28 oktober tot en met 1 november, is het park extra lang geopend zodat bezoekers de vele attracties in de duisternis kunnen beleven. Op deze dagen staan er niet alleen Meet & Greets met de nieuwe Ketnet-wrapper, de cast van Campus 12 en Helden gepland, maar wordt de dag telkens afgesloten met een spetterend optreden van De KetnetBand en een indrukwekkende vuurwerkshow.

20191010 H PlopsalandDP Ketnet1200800

Tijdens het najaar is Plopsaqua De Panne enorm in trek bij bezoekers uit binnen- en buitenland. Het waterpretpark is maar liefst 365 dagen per jaar geopend. Bovendien kan er op maandag, vrijdag en tijdens schoolvakanties zwemplezier tot 20 uur beleefd worden. Daarnaast wordt er volop gebouwd aan Plopsaqua Landen-Hannuit, het tweede waterpretpark van de Plopsa Group. In samenwerking met de steden Hannuit en Landen wordt er nabij de taalgrens en centraal in België een waterpretpark van 4.800 m2 gebouwd, gelegen langs de autosnelweg voor een optimale en vlotte bereikbaarheid.

20191010 H PlopsaAlg1200800 2

In Plopsa Indoor Hasselt kreeg Halloween een gloednieuwe invulling. Het indoorpark werd voor de gelegenheid in een schrikwekkend kleedje gestoken en nodigt voor het eerst tijdens de herfstvakantie het populaire varkentje Peppa Pig uit voor een minishow en Meet & Greet.
Ook de intussen befaamde Pompoenkoning is van de partij om samen met de bezoekers Halloween te vieren.

20191010 H PlopsaAlg1200800 1

Plopsa Coo, het Plopsa-park in de Belgische Ardennen, viert tijdens de herfstvakantie voor de vijfde maal het populaire Dinoween. Ondertussen is Dinoween een vaste waarde in het park geworden. Plopsa Coo baadt niet alleen in een griezelig halloweenkleedje, ook de Park Rangers hebben samen met de Pompoenkoning en heksen een spannend halloweenfeest voorbereid, maar de enige onvoorspelbare factor zijn de dino's.
Bovendien kan er op 30 en 31 oktober extra lang gegriezeld worden tijdens de nocturnes met vuurwerk.