20e editie van Halloween in Walibi Belgium

Opmerkelijke nieuwigheden

Walibi Belgium wil voor de twintigste editie van het Grootste en “Beste Halloweenevent van België” volgens de Diamond ThemePark Awards, haar reputatie overstijgen door heel wat nieuwigheden te introduceren. Maak je klaar voor de meest verschrikkelijke Halloween ooit in Walibi Belgium! Eén ding is zeker: niet voor gevoelige zieltjes!

Van 12 oktober tot en met 3 november 2019 transformeert Walibi Belgium zich in een lugubere plek waar meer dan 350 bloeddorstige monsters de bezoekers in een ware nachtmerrie doen belanden. Voor deze feestelijke editie ziet Walibi het grootser dan ooit: negen spookhuizen, zes scare zones, vier shows en negen nocturnes. 

20191002 WalibiBHalloween1200800 1

Dit najaar schotelt Walibi zijn bezoekers heel wat opmerkelijke nieuwigheden voor. Drie huiveringwekkende spookhuizen versterken het bestaande aanbod van het pretpark.
Kers op de taart wordt ongetwijfeld  “The House of Silent Jill” in samenwerking met YouTube-ster "Silent Jill", voor wie zelfs de meest enge en spookachtige plaatsen geen geheimen meer kennen. Hiermee voegt Walibi een premiumervaring toe aan zijn Halloweenaanbod. Een bezoek aan dit spookhuis zal minstens 15 minuten in beslag nemen. Het wordt een unieke belevenis die alle angstcategorieën zal overtreffen, en bezoekers een intensere ervaring zal aanbieden. Om deze exclusiviteit te waarborgen, zullen er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn.

Daarnaast verwelkomt Walibi Belgium dit seizoen twee andere spookhuizen: “Nagulai”, gelegen in de nieuwe zone Karma World, en “The Curse of Amun”, gelegen in de zone Exotic World.
Bovendien zal ook Aaron Crow opnieuw zijn opwachting maken.

Ook de jongste bezoekers worden niet over het hoofd gezien. Dankzij de nieuwe Halloweenbeleving “Trick or Treat” krijgen zij de kans om de Halloweensfeer op te snuiven zonder al te hard te schrikken.

De vernieuwde parkdelen (Exotic World, Karma World en Fun World) worden opgenomen in het Halloweenverhaal en zullen zich transformeren in scare zones, waarbij het thema van het parkdeel telkens wordt gerespecteerd. Tot slot zal een helse DJ set - “Skull Stage” - de overgang inluiden van een familievriendelijke dagervaring naar een onheilspellende nacht.

20191002 WalibiBHalloween1200800 2

Halloween in Walibi zal dit jaar in totaal 14 dagen duren, waarvan negen dagen met een nocturne.
Bezoekers kunnen het op 19, 25, 26, 27, 28 & 30, 31 oktober en 1 & 2 november 2019 tot 22u uitgillen van de schrik.