Kindvriendelijk Halloween in Julianatoren

Griezelpret in Kinderpretpark Julianatoren

In Kinderpretpark Julianatoren kunnen bezoekers elk jaar opnieuw genieten van een kindvriendelijk Halloween, waarbij de kinderen kennismaken met de leuke facetten van Halloween.

Van 4 tot en met 6 en van 11 tot en met 27 oktober is het weer dolle griezelpret in Kinderpretpark Julianatoren. Het Apeldoornse pretpark, dat zich vooral richt op kinderen tot 12 jaar oud, baadt dan weer volop in Halloweensfeer. Zo is er een griezeldoolhof, gemaakt van stro, en is er opnieuw plaats voor het populaire doorloopspookhuis ‘Zanzibar’.
Uiteraard zijn Meneer Kaasgaaf Dracula, Mevrouw Suikerspin, Spook Jul & Heks Julia te zien in verschillende parkshows, waaronder de theatershow ‘De spoken van Griezelstijn’.
Nieuw dit jaar is de Dino en Dina Halloweenshow en de griezelige show van Cas de Ranger.

20191005 JulianaT Halloween1200800 1

Griezeldoolhof en doorloopspookhuis Zanzibar
Het populaire doolhof, geheel gemaakt van stro, komt weer terug dit jaar. Spoken, vampiers en andere griezels helpen de bezoekers in het doolhof met het oplossen van de griezelspeurtocht.
Vanaf 11 oktober krijgen de stoere jongens en meiden de mogelijkheid om ook het doorloopspookhuis ‘Zanzibar’ te betreden na hun dwaaltocht. Dit spannende doorloopspookhuis is in 2018 geheel vernieuwd.

Griezel Catwalk
Bezoekers die verkleed komen naar Kinderpretpark Julianatoren kunnen zich opgeven voor de Griezel catwalk. Deze show wordt gepresenteerd door Meneer Kaasgaaf Dracula of Mevrouw Suikerspin. Elke week zijn er fantastische prijzen te winnen. Met als hoofdprijs een gezinsabonnement 2020.

Dino & Dina’s Halloweenshow
Nieuw dit jaar is de Halloweenshow van Dino en Dina. Deze twee dinosaurussen zijn dol op bouwen. Samen met de allerkleinste bezoekers bouwen ze een heus griezelkasteel. Eenmaal gelukt dan is het tijd voor de ‘Dino & Dina dans’

Griezelen met Cas de Ranger
Op de showheuvel in het Julianatoren-bos neemt Cas de Ranger de bezoekers mee op avontuur. En dit keer met een extra spannend tintje. Cas leert de kleine rangers o.a. over vleermuizen. Want veranderen deze dieren ’s nachts nou echt in vampiers ’s?

20191005 JulianaT Halloween1200800 2

Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen...

Info en foto's: Julianatoren