Derde editie van succesvol kinder-halloweenevent

De Halloweenfans kennen The Villains als het Halloween-feest in Mondo Verde. Maar in Mondo Verde wordt ook speciaal een kindvriendelijk Halloweenevent georganiseerd, op zaterdag 19 oktober: The Little Villains. 

Ook dit jaar kunnen gezinnen met kinderen genieten van een familievriendelijk Halloween-event in het Nederlandse park Mondo Verde: The Little Villains. Na twee succesvolle edities mogen de mensen van Twilight Fantasy Productions opnieuw dit griezel-leuk Halloweenfestijn organiseren. 

20191001 LittleVillains1200800 1

Om 18u30 opent Mondo Verde zijn deuren voor een leuke en spannende wandeling doorheen het park, waar de bezoekers op verschillende plaatsen in het park geconfronteerd worden met allerlei griezels. Op de route zijn er ook verschillende Halloween gerelateerde activiteiten aanwezig.
Tijdens deze derde editie van The Little Villains worden de bezoekers overigens ook getrakteerd op een  optreden van een illusionist.
Naar jaarlijkse gewoonte zijn er enkele marktkraampjes aanwezig voor lekkernijen en Halloween spulletjes. De kids kunnen zich laten schminken in Halloween style!

Mondo Verde is bekend van haar Wereldtuinen, maar herbergt ook verschillende attracties en dierenverblijven. Tijdens The Little Villains kunnen de bezoekers ook genieten van de attracties die speciaal zullen open zijn. 

De spannende avond wordt afgesloten met een Halloween Costume Contest in feestgebouw Al Hambra!
Het kind met het mooiste/ origineelste Halloween Costume wint een mooie prijs! Kom dus verkleed naar dit leuke evenement!

20191001 LittleVillains1200800 2

Praktisch: Deelname aan “The Little Villains“ is voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar en onder begeleiding van ouder(s)/verzorgende.
Omdat dit event buiten de reguliere openingstijden van het park valt, dienen jaarkaarthouders daarom ook een ticket te kopen.
Bezoekers mogen een zaklamp meenemen ( spannender natuurlijk zonder) en lampionnen zijn ter plekke verkrijgbaar!

Tickets aan 12,50 Euro per persoon. 
Online te bestellen: https://shop.tickli.nl/checkout/c1276a70-b826-11e9-9cff-5f39272edee1/tickets