8 Halloween Nights in Toverland

Nieuwe walkthrough experience: The Witches Forest

Van 12 oktober tot en met 27 oktober vinden in Attractiepark Toverland de Halloween Days plaats, met extra Happy Halloween-activiteiten voor de hele familie. Tevens zijn er 8 Halloween Nights waarbij honderd scare acteurs de bezoekers de stuipen op het lijf zullen jagen.

De afgelopen jaren heeft Attractiepark Toverland een mooie reputatie opgebouwd met haar Halloween event. De Halloween Nights in oktober zijn dan ook voor vele bezoekers een absolute reden om het park te bezoeken. Ook dit jaar doet het sympatieke familiepark haar uiterste best om de bezoekers te verwennen met de nodige portie horror. Maar ook is er overdag veel te beleven tijdens de Halloween Days, waarbij jong en oud niet alleen kan genieten van het bijzonder leuke attractieaanbod van Toverland, maar ook van vele extra activiteiten in kader van Halloween.

De Halloween Nights in Toverland worden dit jaar trouwens grootser dan ooit.
Dit jaar voorziet het park 8 avonden in oktober voor de Halloween Nights: op 12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 en 26 oktober. Het evenement start om 18.30 uur met een nieuwe openingsshow. Toverland is tijdens de Halloween Nights tot 23u00 geopend.
De Halloween Nights worden afgesloten met de adembenemende vuurwerkshow ‘Discover Your Own Fear’, waarin de strijd tussen duistere en goede magie centraal staat.
Met maar liefst vijf scare zones (Morgana’s Frozen Souls, Shadows of the Sea, Cirque, DesTroy en Fiesta de los Muertos), twee spookhuizen en een doolhof, en 100 scare actors zorgt het park dat het nodige horrorgehalte op peil is. Bovendien kunnen de bezoekers kennis maken met een compleet nieuwe walkthrough experience, gecreëerd in de bossen aan de rand van Toverland: The Witches Forest. 

20191002 ToverlandHalloween1200800 2

In The Witches Forest betreden waaghalzen het bos achter themawereld Avalon.
“Hier leggen ze in het donker een 10 minuten durende route af over mistige slingerpaadjes”, vertelt David Slob, Creatief Leider Entertainment. “In The Witches Forest heersen de heksen en worden duistere rituelen uitgevoerd. Bezoekers zijn gewaarschuwd, want niet iedereen keert terug uit dit behekste bos.”

Drie nieuwe thema’s
Ook de twee spookhuizen en het doolhof hebben een nieuw Halloween-thema gekregen.
Zo heeft een gekke poppenmaker zijn intrek genomen in de cake walk-attractie Villa Fiasko. In zijn spookhuis ‘The Dollhouse’ zijn de poppen levensecht.
Of het een goed idee is om op zoek te gaan naar een verdwenen boswachter in een donker bos, ontdekken diegenen die het spookhuis ‘Fear the Woods’ betreden.
Wie doolhof ‘Trapped’ durft te bezoeken, moet oppassen voor ongedierte. Opgejaagd door ratachtige wezens is de zoektocht naar de uitgang van dit helse doolhof een hele uitdaging.

Alle Halloween-attracties zijn inbegrepen in het entreeticket.

20191002 ToverlandHalloween1200800 1

Praktische informatie
De Halloween Nights vinden plaats op 12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 en 26 oktober.
De spookhuizen Fear the Woods en The Dollhouse zijn geopend vanaf 17.00 uur, de overige activiteiten starten om 18.30 uur.
Toverland is tijdens de Halloween Nights geopend tot 23.00 uur. Voor angsthazen is er de Halloween Toverstaf: zodra het licht van deze staf ontstoken wordt, druipen de griezels vanzelf af.
Tijdens de Nederlandse herfstvakantie van 12 oktober tot en met 27 oktober vinden tevens de Halloween Days plaats, met extra Happy Halloween-activiteiten voor de hele familie.

Meer info op: https://www.toverland.com/attractiepark/evenementen/halloween-nights/