Uitgebreid Halloween-aanbod in Plopsa-parken

20191010-H_PlopsaAlg

De Plopsa-parken pakken traditiegetrouw uit met een kindvriendelijk aanbod rond het thema Halloween, met in elk Belgisch park wel eens iets anders om te ontdekken. In Plopsaland De Panne gaat men zelfs nog een stapje verder met de Halloween Scare Nights...

Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde

20191001-BellewaerdeHalloween

Reeds vanaf het eerste weekend in oktober kunnen bezoekers in Bellewaerde genieten van de Halloweensfeer in het park. Net als de voorbije jaren is het event een leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, toverachtige taferelen, spookhuizen voor jong en oud en tal van Halloween Specials...

Yummy live in Bobbejaanland

20191001-BJLHalloween

Na het overweldigend succes van spookhuis Welp vorig jaar, kiest Bobbejaanland dit jaar opnieuw voor een film als basis van het nieuwe spookhuis: Yummy.

20e editie van Halloween in Walibi Belgium

20191002-WalibiBHalloween

Walibi Belgium wil voor de twintigste editie van het Grootste en “Beste Halloweenevent van België” volgens de Diamond ThemePark Awards, haar reputatie overstijgen door heel wat nieuwigheden te introduceren.

Halloweenfair West-Friesland

20191006-Halloweenfair-westfr

In het Nederlandse Enkhuizen wordt reeds voor de vijfde keer Halloweenfair West-Friesland georganiseerd, een gezellige familie-happening, waarbij allerlei Halloweenactiviteiten centraal staan.

Kindvriendelijk Halloween in Julianatoren

20191005-JulianaT-Halloween

In Kinderpretpark Julianatoren kunnen bezoekers elk jaar opnieuw genieten van een kindvriendelijk Halloween, waarbij de kinderen kennismaken met de leuke facetten van Halloween.

The Little Villains III in Mondo Verde

20191001-LittleVillains

De Halloweenfans kennen The Villains als het Halloween-feest in Mondo Verde. Maar in Mondo Verde wordt ook speciaal een kindvriendelijk Halloweenevent georganiseerd, op zaterdag 19 oktober: The Little Villains. 

Disney’s Halloween Festival 2019

20191006-DLP-Halloween

Van 28 september tot en met 3 november 2019 nemen de Disney Schurken Disneyland Paris over tijdens Disney’s Halloween Festival.

Halloween in Europa-Park

20191006-EP-Halloween

Ook dit najaar kunnen bezoekers aan Europa-Park genieten van een gruwelijk mooi Halloween. Van 28 september tot en met 3 november 2019 is het Duitse themapark getransformeerd in een creepy omgeving waar iedereen zich thuisvoelt in de sfeer van Halloween.

Walibi Holland introduceert Halloween Spooky Days

20191001-WalibiH-Halloween

Voor de 19e keer organiseert Walibi Holland Halloween Fright Nights, het Halloween-event dat een enorme reputatie geniet in de Lage Landen en dat reeds vaak prijzen mocht wegkapen. Dit jaar kunnen ook bezoekers overdag genieten van de nieuwe Halloween Spooky Days.