The Horror Zone presenteert Circus Necrophobia

Horror Halloween in Best

Traditiegetrouw kunnen de liefhebbers van het hardere Halloweenwerk terecht in het Nederlandse Best, niet ver van Eindhoven, voor een nieuwe editie van The Horror Zone.

20181011 HorrorZone180Vanaf vrijdag 9 november tot en met zaterdag 24 november beslaat Circus Necrophobia het terrein van het Spelebos. Elke vrijdag- en zaterdag avond vanaf half 7 ’s avonds tot 11 uur ‘s avonds nemen de meest gruwelijke circusartiesten het terrein over met een 45 minuten durende show en 3 haunted houses.
The Horror Zone en Bevrijdende Vleugels slaan de handen ineen om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. 

Circus show
“Alles voor de show” was het motto van Circus Necrophobia.
Grootse stunts en acrobatiek, de meest bijzondere freaks en huiveringwekkende gedrochten.
Kom oog in oog met het gruwelijke circusgezelschap. Stap terug in de tijd van de freakshows, sinistere waarzegsters, gestoorde acrobaten en angstaanjagende clowns en laat je meesleuren in het duistere verleden van Circus Necrophobia. 

Haunted Houses
De show komt tot een eind, de artiesten nemen hun plaats achter de coulissen en keren terug naar hun dagelijkse leven.
Neem een kijkje achter de schermen en laat je meesleuren in het duistere verleden van onze demonische artiesten! Blaas even wat stoom af in de nachtclub waar de drank rijkelijk vloeit en de dames gewillig staan te wachten op nieuw vlees voor de dansvloer.
Kom even tot rust in Mr. Barnett’s Hotel, waar er altijd een kamer voor u vrij is. Wees de vaste gasten echter niet tot last, ze laten jou niet zo makkelijk gaan!

Locatie
The Horror Zone neemt het terrein over van Museum Bevrijdende Vleugels, Sonseweg 39 in Best.
Waar de bosrijke omgeving er doorgaans zo vredig bij ligt, is het nu gehuld in duister vermaak en grimmig entertainment! De 2 loodsen van het Spelebos zijn verbouwd tot een nachtclub en een hotel en het beboste gebied is waar de artiesten achter de schermen hun acts bijschaven en vers oefenmateriaal verwerven. 
Het plein tussen de loodsen staat ook in het teken van Cicrus Necrophobia. Hier kunnen de gasten even op adem komen met een hapje en een drankje. Maar blijf op je hoede, ook hier is niemand veilig voor de grillen van de circusartiesten. 

20181011 HorrorZone1200800

Tickets
Er zijn meerdere soorten tickets verkrijgbaar voor The Horror Zone Necrophobia.
De Combi-Tickets geven toegang tot alle attracties.
Deze kosten €19,50 online en €22,00 aan de kassa. 
VIP-tickets geven toegang tot alle attracties, plaats op de 1e rij bij de show, een speciale VIP wachtrij, een keycord en 1 gratis drankje bij de bar.
De kosten voor de VIP-tickets zijn €29,50 online en €32,00 aan de kassa. 
VIP Alone Tickets geven dezelfde voordelen als de VIP-tickets met daarbij de mogelijkheid om alleen door de haunted houses te gaan. Online kosten deze tickets €39,50 en aan de kassa €42,00. 

Meer info: www.horror-zone.nl