Halloween in Pairi Daiza

Extra nocturnes tijdens Halloween

Vanaf 27 oktober zal heel Pairi Daiza baden in de Halloweensfeer, van de toren van Cambron, via de stoomtrein tot de monumentale trap en de Izba… In de tuinen van het park zullen 70 artiesten ongeziene spektakels brengen. Er zijn animaties voor klein en groot voorzien, honderden kilo’s pompoenen, duizenden bloemen en tonnen verrassingen... In totaal staan er 9 Halloween nocturnes gepland in Pairi Daiza.  

20181024 PDZ Halloween180Van 27 oktober tot 4 november is het park geopend van 10u00 tot 21u00. Het park zal betoverd zijn met haar herfstkleuren en het thema Halloween. De tuin zal baden in een uitzonderlijke, nooit geziene sfeer...
Pairi Daiza nodigt de bezoekers uit om getuige te zijn van het verleden dat tot leven komt! Dankzij een mapping op de Abdijtoren en zijn ruïnes nemen de spoken van drie monniken vanaf zonsondergang de bezoekers mee op een reis doorheen de verschillende legendes en drama's die zich op het domein van Cambron hebben afgespeeld: van de bouw van de Abdij tot de aanleg van Pairi Daiza (meerdere uitvoeringen per dag).   

Zes zombies, die in een vorig leven dansers waren, zullen het afschuwelijke genoegen hebben je te vergasten op een dodelijke dans dat speciaal voor de bezoekers van Pairi Daiza werd gecreëerd! Al heel snel zullen ze zin krijgen om je ten dans te vragen en jou de pasjes te leren…   
De bosgeesten zijn verdwaald en doen er alles aan om de bezoekers te ontmoeten. 

Bij valavond dwaalt er een koor van spookmonniken rond in het hartje van de Hemelpoort. Je komt ze ongetwijfeld tegen...
Probeer hen niet aan te spreken, ze zullen je niet zien! 

Het gezelschap Pyronix brengt een nieuwe show! 

Met zijn mysterieuze personages en hun oogverblindende show van flamboyante effecten en hun kolkende massa van vlammen en vonken. Acrobaten en jongleurs zullen je doen duizelen door hun beheersing van het vuur en hun nooit geziene pyrotechnische effecten. 
Steltlopers op een rampzalige wandeling in het park, een vuurspektakel of buitengewone wezens uit het hiernamaals kruisen je pad. Met vreemde bewegingen, verrassende talenten of fascinerende kostuums.

20181024 PDZ Halloween1200800

Niet ver van de Izba is er een grote tent uit de grond gerezen! Met het Vampierenbal (27/10 > 29/10), het Feest van de Doden (30/10 > 01/11) en het Duivels Concert (02/11 > 04/11) valt er alvast veel te beleven.