Bobbejaanland stelt "Welp" voor

Extra nocturne ingepland

Op 31 oktober is het Halloween maar in de pretparken is het nu reeds griezelen geblazen, zo ook in Bobbejaanland, waar het park heel sterk inzet op dit herfstevent...

20181022 BJLWelp180Traditiegetrouw pakt Bobbejaanland uit met een bijzonder gevarieerd aanbod aan griezelpret: niet alleen voor de allerjongsten of de durfals die ouder zijn dan 16, maar ook de tussencategorie wordt mee betrokken in het plezierige en avontuurlijke van het Halloweenfeest. Dit jaar lijkt het wel dat Bobbejaanland er nog een horrorschepje bovenop heeft gedaan: met maar liefst 7 spookhuizen, 3 unieke scarezones en 2 sensationele shows, is het evenement groter dan ooit in het Kempense park...

Grote nieuwkomer dit jaar: Welp, een spookhuis gebaseerd op de film van regisseur Jonas Govaerts. Sterke acteerprestaties gecombineerd met de nodige dosis horror in een adembenemend decor maken van het spookhuis een unieke ervaring.
De meest iconische scènes uit de film beleef je nu zelf. "Welp is niet zomaar het zevende spookhuis in de rij," aldus general manager van Bobbejaanland Yves Peeters, "Ieder jaar wordt ons product Halloween vernieuwd. We zijn enorm fier dat we dit jaar een spookhuis kunnen neerzetten dat verder borduurt op de verhaallijn van de bekroonde Vlaamse film Welp."

Ook regisseur Jonas Govaerts is enthousiast: "Ik droomde er altijd al van om een film te draaien waarvan speelgoed zou uitkomen, maar dit is minstens even goed.”. Volgens Govaerts hoef je de film niet gezien te hebben om het verhaal te kunnen volgen: “Het verhaal wordt helder verteld door de verschillende acteurs die je tegenkomt."

Bezoekers die de film wel gezien hebben, zullen ongetwijfeld een déjà-vu gevoel krijgen: het decor werd namelijk tot in de kleinste details nagebouwd en ook het masker van Kai is identiek. Door het verwerken van de soundtrack en een aantal projecties uit de film, creëert Bobbejaanland helemaal het gevoel alsof je de film ervaart. Toch zal het spookhuis je nog verrassen: "Ik ken de film vanbinnen en vanbuiten en ben zelf toch een paar keer flink geschrokken."

20181022 BJLWelp1200800

WELP is nog tot en met 4 november te beleven in Bobbejaanland. Meer info
Pas voegde Bobbejaanland wegens groot succes nog een vijfde nocturne toe aan die kalender, deze zal plaatsvinden op 2 november.
De nocturne avonden vinden plaats op 27 oktober, 28 oktober, 31 oktober, 2 november en 3 november.