Halloween in de Plopsa-parken

Voor het eerst Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

De Belgische Plopsa-parken staan tot en met 4 november weer volledig in het teken van Halloween, met een primeur voor Plopsaland De Panne, PAW Patrol in Plopsa Indoor Hasselt en het populaire Dinoween in Plopsa Coo.

20181019 PlopsaHalloween180Ook dit jaar heeft Plopsaland De Panne weer een rijk halloweenprogramma. Plopsaland De Panne pakt dit jaar uit met een gloednieuwe formule. 
Voor het eerst wordt Halloween er in een volledig nieuw jasje gestoken.
Vladimir, Wilko en Keelin van de razendpopulaire Studio 100-reeks De Nachtwacht geven een unieke liveshow, die volledig in het teken van Halloween staat. De Nachtwacht Halloween Show is een unicum van formaat en wordt voor de eerste maal ooit live opgedragen in het Plopsa Theater.

Naast de Nachtwacht Halloween Show Weekends introduceert Plopsaland De Panne een volledig nieuw concept, specifiek gericht op tieners. Het park organiseert tijdens de weekdagen van de herfstvakantie, van 29 november tot en met 2 november, de Halloween Scare Nights, waarbij het park tot 22u00 geopend blijft.
Tijdens de Halloween Scare Nights kunnen bezoekers zich een weg banen doorheen twee volledig nieuwe spookhuizen Freak Circus en Camping ’t Zonnetje.
Bovendien zit een angstaanjagend bezoek aan een van de spookhuizen volledig begrepen in het toegangsticket.

Naast al deze nieuwigheden, maken ook de Pompoenkoning, Urzula de heks, Larz de vampier en Gummie de mummie hun opwachting in het park en komt Ketnet opnieuw langs met de Ketnet Halloween Nocturnes. Er staan niet alleen unieke Meet & Greets met Nachtwacht en 4eVeR gepland, maar de dag wordt ook telkens afgesloten met een spetterend optreden van De KetnetBand en een magisch vuurwerk.

20181019 PlopsaHalloween1200800 Nachtwacht

Griezelen in de andere Plopsa-parken
Uiteraard zijn ook de andere Plopsa-parken van een uitgebreide halloweenprogrammatie voorzien.
In Plopsa Indoor Hasselt is er PAW Patrol Halloween waarbij de pups van de populaire Nick Jr.-serie PAW Patrol afzakken naar het park voor griezelige Meet & Greets.
Plopsa Coo, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, verwelkomt voor de vierde maal het populaire Dinoween dat vorig jaar nog alle bezoekerrecords brak.

20181019 PlopsaHalloween1200800 Dinoween