Julianatoren viert kinderleuk halloween

Griezelen bij Kinderpretpark Julianatoren

Halloween is één van de populairste evenementen bij vele pretparken: kinderpretpark Julianatoren vormt geen uitzondering. Daar waar vele parken zich richten op horror, is de toon in Julianatoren eerder gericht op een Happy Halloween sfeer.

20181017 JulianaToren180Tijdens de Nederlandse herfstvakantie griezelen bezoekers in Julianatoren tijdens het jaarlijks terugkerend event van Halloween. Een absolute must do is het Griezeldoolhof, dat gemaakt werd van echt stro en waarin echte griezels ronddwalen. 
Afgelopen week rukte de brandweer uit naar het pretpark. Er was melding gemaakt van een grote brand dichtbij het hoofdgebouw. De rook kwam echter vanuit het enorme Griezeldoolhof welke medewerkers aan het opbouwen waren. In het doolhof van stro zijn verschillende effecten geplaatst om het spannend te maken. Waaronder een behoorlijke rookpluim. Bezoekers kunnen in het doolhof op zoek naar de griezels voor het geheime ingrediënt.
Bij de uitgang van het Griezeldoolhof kunnen bezoekers zelf kiezen of zij ook nog door het Loopspookhuis gaan. Deze is volledig vernieuwd.

Natuurlijk zijn er volop shows met daarin de vier populaire mascottes Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia.
Geniet van Jul’s Griezelsfeest, Julia’s Halloween Dansles en de grote spookshow ‘De Spoken van Griezelstijn’. 
Gedurende Halloween presenteert Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin de Griezelcatwalk om 16u00: bezoekers die zich volledig hebben uitgedost als griezel mogen mee lopen op de catwalk waarmee mooie prijzen zijn te winnen. De hoofdprijs is een gezinsabonnement 2019. Opgeven kan 15 minuten voorafgaand aan deze show.

Op het YouTube kanaal van Julianatoren is de nieuwe serie ‘Het Geheime Ingrediënt’ te bekijken.
In deze spannende serie gaan Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin aan de slag om de krachten van een heks af te nemen. Deze heks wil namelijk niet dat er Halloween gevierd wordt op het pretpark. De vraag is natuurlijk of het Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin zal lukken.

20181017 JulianaToren1200800

Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. 
Halloween duurt tot en met zondag 28 oktober.