Nigloween 2018

Helse ontmoetingen in Nigloland

Het Franse pretpark Nigloland viert nog tot en met 4 november Halloween. Na 16 edities is dit herfstfeest in Nigloland een ware traditie geworden.

20181005 Niglo180Net als de vorige edities zal Nigloween 2018 een plezierige ervaring worden voor de bezoekers om kennis te maken met de kwaadaardige wereld vol vreemde en fantasierijke figuren. Ook dit jaar zal het attractiepark proberen de bezoekers te verrassen met enkele nieuwigheden, adembenemende shows en verbluffende decors...

Nigloland heeft na 16 edities een puike reputatie opgebouwd wat betreft haar Halloween-event. Het is een must-see evenement geworden voor jong en oud, voor het hele gezin. Behalve de veelzijdigheid aan attracties is het park nu ook nog getransformeerd dankzij ongelooflijke decors… De combinatie van thrilling attracties zoals Donjon de l’Extrême of Alpina Blitz met onuitgegeven spektakels zoals La Sorcière sans corps (de heks zonder lichaam) en het goochelspektakel Liloo & Kristof zorgen voor een onvergetelijke dag.

Andere Halloweenspektakels zijn zonder twijfel de verandering van de Weerwolf, het Skelettenorkest, het Kampvuur waar een Duivels sfeertje hangt en de talloze monsters die rondhangen in het park…

In het nieuwe “Village des Sorcières” (uitsluitend geopend in de herfstvakantie) kan je in een restaurant met een origineel concept terecht om te smullen van “flammkuchen” en gegrild vlees op de barbecue, en in de soepbar staat er een toverdrankje op basis van pompoen op het menu.

Een dagje Nigloween wordt traditioneel afgesloten met een vurwerkspektakel.
   

20181005 Niglo1200800

Praktisch: Nigloween is het Halloween feest in Nigloland en duurt nog tot en met 4 november.
Nigloland bevindt zich in de Franse Chmpagnestreek, op 150 km van Parijs.
Het park heeft 39 attracties, 8 horecapunten en 1 viersterrenhotel.
Meer info op: https://www.nigloland.nl/