Halloween Fright Nights

Halloween-event in de prijzen

Met vier gruwelijke spookhuizen, twee intense experiences, acht heftige Scare Zones en een compleet nieuwe Roast-Show met Eddie de clown is het enger dan ooit tijdens de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Onder het motto van "Your life is a gamble" is het met een Diamond ThemePark Awards bekroonde evenement van start gegaan...

20181012 WalibiHollandFN180Iedere vrijdag, zaterdag en zondag in oktober en donderdag 25 oktober vinden de Halloween Fright Nights plaats. Elk spookhuis kent een gruwelijk verhaal en de bezoeker staat in de spotlights. Het event viel bij de start reeds in de prijzen: Halloween Fright Nights is door World of Parks uitgeroepen als Beste evenement in een Europees Amusementspark. Tijdens de 8e editie van de Diamond ThemePark Awards won het park ook voor Halloween de Award voor Beste Evenement. Directrice Mascha van Till is alvast trots op de erkenning. "Het is een cool cadeau om deze prijs te krijgen. Wij binnen Walibi kiezen voor gedurfde, nieuwe concepten, die het allerheftigst zijn en ook nog eens van grote kwaliteit. Tof dat we met deze prijs daar de waardering voor ontvangen. Dit mag je niet missen, als je het lef hebt tenminste."

Eddie de Clown en zijn leger van zombies, freaks en demonen Walibi Holland popelden al weken om Walibi Holland over te nemen. Onder de noemer “Your Life is a Gamble” roept de clown iedereen op om hem te volgen via verschillende social media kanalen. Fans konden zich aanmelden voor een Roast-Show en bepaalden mee over het lot van verschillende slachtoffers
"Goed om te zien, dat mijn volgers net zulke zieke gedachten hebben als ik.. HEERLIJK!. Dat kan alleen maar een goed teken zijn voor mijn Roast-Show"

Naast de Haunted Houses en Scare Zones zijn ook bijna alle andere attracties in Walibi geopend tot 23.00. De achtbanen in het park zorgen voor een extra spannende ervaring tijdens Halloween.
In oktober hebben gasten nog de kans om een laatste bezoek te brengen aan Robin Hood. Daarna wordt de houten achtbaan omgebouwd tot de eerste hybride achtbaan van Europa met elementen die nergens ter wereld te ervaren zijn. De opening is voorzien op 1 juli 2019. 

20181012 WalibiHollandFN1200800

Walibi Holland is nog geopend tot en met 28 oktober.
Iedere vrijdag, zaterdag en zondag in oktober en donderdag 25 oktober vinden de Halloween Fright Nights plaats.
Tijdens de Nederlandse herfstvakantie is Walibi Holland dagelijks geopend tot 18.00 uur.