Wallyween in Dolfinarium

Happy Halloween in Harderwijks Dolfinarium

In het Nederlandse Dolfinarium in Harderwijk kunnen bezoekers tijdens de Nederlandse herfstvakantie komen griezelen in het park, samen met Wally!

20181010 Dolfinarium180Van 13 oktober tot en met 28 oktober is het Wallyween in Dolfinarium, een leuk halloweenfeest: hier wordt Happy Halloween gevierd samen met Wally de Walrus en zijn vriendjes van de zee.
De AvondUur is omgetoverd tot Heksenzaal, versierd in Halloween-stijl, waarbij de pompoenen en strobalen uiteraard niet ontbreken! Natuurlijk kun je zoals altijd de hele dag genieten van de dieren, voorstellingen en speeltuinen.

Het park heeft nog meer leuks aan te bieden.
Zo kunnen bezoekers samen met Wally op zijn Halloweens op de foto staan. De jongste bezoekers kunnen de bibbers wegspringen op het springkussen.

Volg de borden naar de Heksenzaal! De kids kunnen daar zelf een eigen spookachtige tekening inkleuren.
Wie weet kom jij de heks tegen in haar heksenhuis en maken jullie samen een toverdrankje…;
Uiteraard is er voor de kinderen ook de mogelijkheid voorzien om zich te laten schminken voor halloween. Hiervoor moet je op zoek naar de schmink-kar en kun je nadien iedereen laten schrikken met je enge koppie.

Heel spannend is de griezelzee... Betreed het pad der zeegriezels en treed binnen in de diepste krochten van de zee.

20181010 Dolfinarium1200800

De locatie van de Heksenzaal is op zaterdag 27 oktober gesloten i.v.m. een partij. De aangepaste activiteiten zullen op deze dag niet doorgaan.

Meer info op: https://www.dolfinarium.nl/evenementen/wallyween/