Halloween in Drouwenerzand

Gezinsvriendelijk griezelen

In het Nederlandse Attractiepark Drouwenerzand is Halloween een ware gezinsbeleving. Een Halloweendag is dan wel ècht anders dan anders, al is de dag bedoeld om geschikt te zijn voor ieder lid van het gezin...

20181005 DrouwHall180Drouwenerzand is tijdens de Halloweendagen elke zaterdag in oktober èn woensdag 24 oktober geopend van 13u00 tot 21u00. Het park is voor de gelegenheid omgetoverd in een gezellig Halloweenpark, met onder meer strobalen, pompoenen, kalebassen, uitgeholde pompoenen met lichtjes, maisstengels en nog veel meer.

Naast het vertrouwde attractieaanbod, kunnen de bezoekers ook gratis naar het Halloweenhuis, Huyze den Vilder en Haunted House. 
Er staat een extra tent in het park, deze is voorzien van kachels, dus lekker behaaglijk. 

Tijdens de Halloweendagen lopen er 'vriendelijke' Halloweenfiguranten door het park, leuk voor de kinderen om mee op de foto te gaan.
Mocht het toch te eng zijn dan voorziet het park een voordelige toverstaf in de souvenirwinkel om de griezels op afstand te houden...

In het Wondencentrum kunnen bezoekers terecht om gratis een supergave wond te laten aanbrengen, gratis voor alle gasten (tot 17u00).
Er is ook allerlei lekkers voorzien... Op Halloween Square wordt vanaf 14u00 smakelijke braad- en curryworsten en churros bereid. Voor gasten met een Halloween VIPticket is dit geheel gratis.
Het Halloweenhuis (14u00 - 21u00) en Haunted House (18u00 - 21u00) hebben een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder.
Huyze den Vilder (13u00 - 17u00) is geschikt voor alle leeftijden, maar is vooral gericht op kinderen ca. 4 tot 10 jaar.
Gasten met een Halloween VIPticket genieten van 1x toegang via de snelingang bij deze huizen.
De avond wordt spectaculair afgesloten met een wervelende vuurwerkshow!

20181005 DrouwHall1200800

Kinderen t/m de basisschoolleeftijd mogen tijdens de Halloweendagen verkleed komen. Voor kinderen van 12 jaar en ouder is het dus NIET toegestaan om verkleed als griezel het park te betreden. Om mis(ver)standen te voorkomen vindt het park het belangrijk om duidelijk te communiceren dat alle griezels die tijdens een Halloweendag in het park lopen, bij Drouwenerzand horen. 

De entree aan de kassa bedraagt 15,00 Euro (online: 12,25 Euro pp) 
Een Halloween VIPticket kost 19,99 Euro per persoon.