Heksendoorn 2018

Halloween familie-evenement in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn wordt in oktober overgenomen door heksen en ander gespuis tijdens Heksendoorn. Dit spannende Halloween evenement is gericht op de hele familie...

20181004 Heksendoorn180Nog even en de donkere dagen staan alweer voor de deur en is het tijd voor Halloween. Avonturenpark Hellendoorn organiseert al sinds 2000 Heksendoorn, het spannende familie-evenement in Halloweensfeer dat dit jaar op 6 oktober start, tot 28 oktober.

Het park wordt overgenomen door heksen en vrolijke vogelverschrikkers en de attracties zijn nu nog spannender. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende activiteiten voor jong en oud. De allerkleinsten hoeven niet bang te zijn, dankzij een speciale toverstaf kunnen zij spanning makkelijk op afstand houden. 
Tijdens Heksendoorn heeft Opperheks Odelia het voor het zeggen in Avonturenpark Hellendoorn. De hele familie kan genieten van haar magische, spannende maar vooral gezellige wereld met nieuwe shows en attracties. Zo hebben Kareltje en Jasmijn samen met Odelia een speciale theatershow, kun je op avontuur in het doolhof, opent het Horror Hotel ook dit jaar haar deuren en is er een echte magic show met illusionisme in de Discovery Club. 

Voor de echte durfals is het park vier avonden extra lang geopend waarvan twee avonden in het teken staan van ‘Screams’. 
Voor extra griezelplezier moet je het park bezoeken tijdens de Heksendoorn avonden op 20 en 27 oktober. Op deze avonden wordt het allemaal net een beetje spannender. Alle bekende attracties zijn open, er lopen vanaf 18u00 griezels door het park en er is een tweede spookhuis geopend.
De Heksendoorn avonden duren tot 20u00 en worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20u15.    

20181004 Heksendoorn1200800

Maar ook fanaten van de horror kunnen terecht in Hellendoorn, tijdens Screams! Dit horror evenement wordt voor de 3e keer georganiseerd en nu met 2 avonden! Zombies, horrorclowns en andere monsters nemen op 19 en 26 oktober Avonturenpark Hellendoorn over.
Er zijn zeven scarezones, drie spookhuizen waaronder het nieuwe Dark Forest en ca. 150 scare-actors!
Iedereen vanaf 12 jaar kan van 19u00 tot 23u00 proberen niet te gillen van schrik.